А1 Македонија

Прее го префрлив (цимерот го пратив, и „преку него“ се обави тоа) бројот од при на пост пејд. Две години, 299 денари мЈесечно. толку и толку минути бесплатно, толку и толку пораки беспатно и само 100 мб интернет (многу бе).

Е сега, ако ги поминам тие сто мегабајти, што?:X3:

Клавам лајк на одговор...
Od toa sto go gledam na nivniot sajt ako ne aktiviras nekoj paket posle besplatniot internet 9,9den MB:(. Aj utre za sigurno da prasam covek sto rabote tamu pa ce ti pisam dali se doplaka ili sao ti se namaluva brzinata

Прее го префрлив (цимерот го пратив, и „преку него“ се обави тоа) бројот од при на пост пејд. Две години, 299 денари мЈесечно. толку и толку минути бесплатно, толку и толку пораки беспатно и само 100 мб интернет (многу бе).

Јас го користам истиот пакет.. и после надминување на тие 100 mb се намалува само брзината,а не се доплаќа ништо..

Одговор.
(Само за лајк)

Како да најдам на чие име се води некој број што ми звонел?

Јави се на 1188. Ова е број на АЕК за идентификација на броеви. повик чини 15 ден.
ама немора да значи дека бројот е регистриран во именикот. Корисникот самиот одлучува дали бројот ќе го има или не во именикот

кога ке ги надминеш нетот ти е бесплатен, само се намалува брзината ..

иначе тие 300ден. претплата неможеш да ги искористиш за вртење кон други мрежи,
односно секој повик кон т-мобиле и оне ти е надвор од сметката.

Пичка ли им лепа материна, ми начукале 77 пораки у минатиов месец и повик во франција што НЕМА ШАНСИ, за пораките имам SMS counter и покажува вкупно 70, од кои САМО 30 сум пратил јас, а повик у франција шо ќе ми е ???
Боже господе, апаши сегде...

Јави се на 1188. Ова е број на АЕК за идентификација на броеви. повик чини 15 ден.
ама немора да значи дека бројот е регистриран во именикот. Корисникот самиот одлучува дали бројот ќе го има или не во именикот

И ако не е регистриарн во регистарот? Колку се регистрирани од прилика?

Знае некој друг како може да се дознае на сигурен начин?

И ако не е регистриарн во регистарот? Колку се регистрирани од прилика?

Знае некој друг како може да се дознае на сигурен начин?

При активација на постпејд си бираш дали сакаш бројот да ти е јавен или скриен.Така да ако бројот е скриен,по легален пат неможеш да го дознаеш освен со судси налог.
По нелегален,кажи ми го бројот и јас ќе ти кажам чив е :D
Ако е стар припејд и не е регистриран во базата,нема да даде име и презиме.

Ми пука филмот со ВИП (а и со ОНЕ е исто), за при пејд волку минути, волку мегабајти, волку пораки, а за постпејд што сум 3 години ни тарифа, ни телефон по нормална цена,ни бутур. Од ledikom.com им се поефтини телефоните без договор одколку на ВИП со 400-500 денари претплата. Ке си земам еден телефон од нет, нов при пејд број, ке им ставам на сите пријатели Viber и Skype, и така ке комуницирам со сите, и онака WIFI има сегде сега. Инцидентно ке се јавувам само.

Ке си земам еден телефон од нет, нов при пејд број, ке им ставам на сите пријатели Viber и Skype, и така ке комуницирам со сите, и онака WIFI има сегде сега. Инцидентно ке се јавувам само.
Пренеси искуство како ќе ти испадне ова.

како се деактивира секретарката?одам до кујна се враќам,ми стигнале пораки дека е активирана секретарка,како да деактивирам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom