- Член од
- 10 септември 2010
- Мислења
- 273
- Поени од реакции
- 25
И јас утре ке поминам во ВИП тука во Куманово, ако има телефони да се ставам на ВИП...
Mnogu malce izbor imaat na telefoni....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас утре ке поминам во ВИП тука во Куманово, ако има телефони да се ставам на ВИП...
Mnogu malce izbor imaat na telefoni....
Ти си од Куманово? Беше денес?![]()
Ми се има случено истово, претпоставувам дека е поради губење на мрежа, не поради телефонот. Додуша и немам користено никогаш телефон со 3 сим картички.:salut:незнам ват д фак е со вип, се е ок со сметки, евтиноќа и слично, ама ако треба некој да ме бара, првото звонење сум недостапен а второто ми звони... и ако не ми зазвонат по втор пат, одма ми стига смс дека некој ме барал... има ли некој слично искуство со ова на вип? или можда до телефонот ми е? немам ставено економии, штедења ово оно... знае некој решење некое, дали се дешава на други ова истово? а инаку, ако му значи на некој инфово, телефонот е со 3 сима активни... дали можда под дефолт на него му е така подесувањето?
имаш друже барем 4-5 пати на истава тема објаснување... смотај некоја страна наназад и ке најдеш...Дај некој нека објасни од искуство како иде процедура префрлање на пост пејд број од Т-Мобајл на Вип ?![]()
Дај некој нека објасни од искуство како иде процедура префрлање на пост пејд број од Т-Мобајл на Вип ?![]()
Ситуацијата е ваква...мајками брјојот од Т-Shit си го префрли на ВИП и сега ко демек и следуело (само) телефон..на кој ја треба да си купам картица и да си ставам кредит понатаќе дрн дрн...за 0 денари да сум одберел..шо срање има од 0 денари во ВИП..?
http://www.vip.mk/cm/offer/handsets/postpaid/index.php
Еве види што имаш за 0, зависи на која тарифа се префрлила мајка ти.
таа за 300та....