Бидна и випот. Земав еден на М претплата и еден на S. Е сеа само не ми е јасно како да ги наместам 3те броја за бесплатни муабети на S претплатата. Чаре?
--- надополнето ---
Пред еден месец и јас немав. Денес, од другарите и потесната фамилија, јас последен земав. Дали нема да ги трошам 1000те минути? Охооо и те како.
Зборот ми е, џабе се инатиме и да речеме дека никој нема на ВИП. Ако не се САМО на ВИП тогаш 70% од луѓето што јас ги познавам си зимаат број од ВИП само заради ова. Еве на пример, 5те најблиски другари, сите имаме стари (ОНЕ и Т-Мобиле броеви), ама сите си испоземавме и ВИП броеви. И секој така полека полека се шири мрежата.
Еве денес кога јас бев, овде во Гевгелија се чекаше тежок ред да се потпишат договори. Во двата салони.
Што ако е бесплатно кога неможе да напраиш салам муабет секој 30 сек исклучува, квалитетот на разговор е катастрофа едвај го слушам со тој што зборам, и најважното нема никаква мрежа 90 % имаат покриеност каде што живее население, а другата територија нема мрежа, со оглед на тоа што патувам имам потреба од МОБИЛЕН телефон, а не фиксен.
Вип нема „Т“ од телекомуникации.