А1 Македонија

Да прашам нешто...Моментално тарифата ми е 590 денари.Сега не гледам дека има ваква тарифа,односно таарифите се или 800 и 400 ден.Ме интересира кога ќе си го продолжам договорот дали ќе остане истата тарифа,или ќе дојде до промена,односно да си бирам помеѓу 800та и 400та?
Ако сакаш можеш да си ја задржиш истата. Во тој случај можеш да продолжиш договор најрано 30 дена пред истек на договорот.

Ако сакаш да смениш тарифа, исто така можеш и си бираш. Со вторава опција (при промена на тарифа) можеш да обновиш 3 месеци пред истек на договорот.

Да прашам нешто...Моментално тарифата ми е 590 денари.Сега не гледам дека има ваква тарифа,односно таарифите се или 800 и 400 ден.Ме интересира кога ќе си го продолжам договорот дали ќе остане истата тарифа,или ќе дојде до промена,односно да си бирам помеѓу 800та и 400та?

Можеш да си го продолжиш договорот со твојата од 590 ;)

Значи сакам да продолжам со 590,три месеци пред истек на договорот можам да го продолжам?

Не, ако ја смениш тарифата само три месеци пред истекот можеш.
Ако ја задржуваш истата, само месец пред истекот на договорот.
За цената, не знам.

Значи сакам да продолжам со 590,три месеци пред истек на договорот можам да го продолжам?
Ќе можеш месец најрано. Три е ако мењаш тарифа.

Не знам сега како ги водат тарифите. Најдобро би ти било да се јавиш или да им пишеш мејл. А тој телефон не ти го препорачувам во овој период.

Можиш да си останиш на истата тарифа (претпоставувам VIP Smart M или L тарифа користиш) , така да можиш да си избериш да останиш на истата тарифа со истите услови, или да си одбериш една од новите. Е сега кои цени за телефони важат не сум сигурен, али битно можиш да си ја задржиш тарифата!

Сега се изнервирав...Него Blazing Guns зошто велиш не за телефонот?

Сега се изнервирав...Него Blazing Guns зошто велиш не за телефонот?
Стар е бе другар, мал екран има. Послаби карактеристики. Од друга страна па за 1000-ка и нема некој избор. Ако не ти се дава повеќе за телефон, тогаш земи го, ќе брка работа.

Стар е бе другар, мал екран има. Послаби карактеристики. Од друга страна па за 1000-ка и нема некој избор. Ако не ти се дава повеќе за телефон, тогаш земи го, ќе брка работа.

Повеќе од 1000ка не ми се дава.Ќе врши работа,ви-фи,камера,блиц...Не треба повеќе.

Не знам дали има некои промени во последните 6 месеци ама јас продолжив договор три месеци пред истек на обврската и останав на истата тарифа.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Дали има некој проблем со праќање пораки во странство? Таму не стигаат. Инаку овде се примаат.

Дали има некој проблем со праќање пораки во странство? Таму не стигаат. Инаку овде се примаат.
Јави се да ти кажат на кој оператор таму да се закачи, зошто на другите оператори имаат проблем. Затоа со вип не се патува надвор од земјава.

Јави се да ти кажат на кој оператор таму да се закачи, зошто на другите оператори имаат проблем. Затоа со вип не се патува надвор од земјава.

Не те разбирам, најверојатно дека лошо сум се изразил јас на прво место.

Значи бројот е странски, не вип број надвор од земјата. Водафон попрецизно. Е сега, пишам порака од 3 различни вип броеви од овде а таму не им стига. 2та се на претплата еден на припејт. Пишувам од т-мобајл - стигнала пораката. :confused:

Не те разбирам, најверојатно дека лошо сум се изразил јас на прво место.

Значи бројот е странски, не вип број надвор од земјата. Водафон попрецизно. Е сега, пишам порака од 3 различни вип броеви од овде а таму не им стига. 2та се на претплата еден на припејт. Пишувам од т-мобајл - стигнала пораката. :confused:
Те сфатив дека вип е надвор од земјава. Секогаш го имам истиот проблем и затоа си носам и т-мобајл бројче со мене.
Незнам ако е за странски број горе што е проблем :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
да не има некој инсајдерски информации за нова постпејд понуда од ВИП наскоро?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom