А1 Македонија

:pos: ме изнасмеа со ова.
Не знам во кој дел на Македонија си, јас во Скопје имав добра брзина и стабилен беше интернетот, со стикчето еднаш само ми снема мрежа во тек на 7 дена, од тоа не можам да се пожалам. Видеа баш и не можев да отворам ама за скајп и обичен browsing на Chrome немав никакви проблеми.
Исто и на телефонот секаде кај што сум била имало 3г освен околу Беровско Езеро (од локациите кај што сум патувала во последно време), но таму добро е што и воопшто некаква мрежа има.

Секој ден сум низ Кавадарци и во едно село до него - Ваташа.

Значи нема 3G низ цел град (2 секунди го има 58 секунди го нема), а во селово едвај интернет има а камо ли 3G. Не е тоа работа, плакаме за 3G и треба и видеа да отвараме и се. Ама за жал ВИП сега за сега се испосраа тука со интернетот...

Не знам како не им е срам по толку тролање на фејсбук страната, поплаки, жалби ... сеуште да не ги средат проблемите. Мислам дека се најтролана фирма во македонија, ке пишат статус на фејсбук пр. Како сте денес? , одоздола едно чудо коментари од типот- со вашата мрежа за нигде . ..

Не знам како не им е срам по толку тролање на фејсбук страната, поплаки, жалби ... сеуште да не ги средат проблемите. Мислам дека се најтролана фирма во македонија, ке пишат статус на фејсбук пр. Како сте денес? , одоздола едно чудо коментари од типот- со вашата мрежа за нигде . ..
http://prntscr.com/txo79

True dat :pos:

Најефтино се, али сепак мрежата е тиња... за интеренетот не можам да коментирам да зборам од личен аспект зашо не сум користел, али имам другари кои се жалат дека е ПРЕмногу спор.
Сепак, колку пари толку музика :)

Blazing Guns
Па кога нив не им текнува да се опраат, мене ми преостанува да мрчам за тоа што не сум задоволен и никој не може да ми го забрани тоа. Bite me!
@ice_cube
Сега и не се толку ефтини како што беа, оне ја имаат МЕГА 5000 тарифата со 5 гига интернет, дури и T-mobile што беа најстипси извадија нешто вакво. И мораат да се опраат со телефони, прво скапи им се, a потпишуваш договор на две години, а второ слаб избор. Овие ледиком- http://ledikom.mk/ ги имаат истите телефони дури и поефтини без да потпишеш договор.

Blazing Guns
Па кога нив не им текнува да се опраат, мене ми преостанува да мрчам за тоа што не сум задоволен и никој не може да ми го забрани тоа. Bite me!
@ice_cube
Сега и не се толку ефтини како што беа, оне ја имаат МЕГА 5000 тарифата со 5 гига интернет, дури и T-mobile што беа најстипси извадија нешто вакво. И мораат да се опраат со телефони, прво скапи им се, a потпишуваш договор на две години, а второ слаб избор. Овие ледиком- http://ledikom.mk/ ги имаат истите телефони дури и поефтини без да потпишеш договор.
Не заборавај дека во МЕГА 5000 тарифата имаш САМО 200 повици, што коа ќе видиш не ја бива... бар за мене.
За 5к пораки и 5 гига интернетот, секоја чест.

Не заборавај дека во МЕГА 5000 тарифата имаш САМО 200 повици, што коа ќе видиш не ја бива... бар за мене.
За 5к пораки и 5 гига интернетот, секоја чест.
Зависи до корисникот, мене искрено 6-7 повика дневно во траење од по 25 минути ми се и премногу. Да еден ден може ке се јавам и 10-тина пати, ама може да се случи и во 3 дена еднаш-двапати да се јавам.

Користи ли некој од пост пејд дополнителен вип сурф пакет да се пофали/пожали ...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Дечки сакам од припејд да се префрлам во постпејд во Free M тарифа, па да ве прашам дали е можно да се префрли истиот број?

Дечки сакам од припејд да се префрлам во постпејд во Free M тарифа, па да ве прашам дали е можно да се префрли истиот број?
Можно е :).Оди во некој од салоните,носи лична карта,пасош или возачка и последните платени сметки од струја,вода.

Значи вака бројот ми е на при пејд на one сакам да го префрлам на vip бизнис тарифата дали треба нешто кредит да имам на бројот при префрлање, и дали може еден корисник да има на бизнис тарифата пошто од моја фирма да си го земам. Искуство некој некак кажува

Значи вака бројот ми е на при пејд на one сакам да го префрлам на vip бизнис тарифата дали треба нешто кредит да имам на бројот при префрлање, и дали може еден корисник да има на бизнис тарифата пошто од моја фирма да си го земам. Искуство некој некак кажува

treba da imas 236 denari kredit i odis vo vip ..pravis dogoovor seto drugo e nivna rabota naredniot den si zemas karticka vip so izbranata pretplata i stariot broj sose prefiks !

Да прашам нешто...Моментално тарифата ми е 590 денари.Сега не гледам дека има ваква тарифа,односно таарифите се или 800 и 400 ден.Ме интересира кога ќе си го продолжам договорот дали ќе остане истата тарифа,или ќе дојде до промена,односно да си бирам помеѓу 800та и 400та?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom