9/11 Терористи или сепак не?

Кој ги урна кулите

• Терористи

Гласови: 130 20,7%
  • Американски владини структури

Гласови: 410 65,4%
  • Појма немам

Гласови: 87 13,9%

• Вкупно гласачи
    627

проф.

Величието е едноставно..
Член од
12 април 2009
Мислења
387
Поени од реакции
9
Неколку години пред 11/9 нели терористи се обидоа да ги срушат близначките.
МИСЛАМ ВО ``ГАРАЖИТЕ`` ПОСТАВИЈА КАМИОН ЕКСПЛОЗИВ GO AKTIVIRAA I NI[TO - VNIMAVAJ ZBORUVAME ZA EKSPLOZIJA VO ТЕМЕЛИТЕ НА ЗГРАДИТЕ?

МЕНЕ ЛИЧНО НЕ МИ Е ЈАСНО КАКО ТОА И ДВЕТЕ ЗГРАДИ ИДЕНТИЧНО ДА СЕ СРШАТ????

НЕ ЛИ Е ПОЛОГИЧНО ЗГРАДАТА ПРИ УДАРОТ АКО ВЕЌЕ МОРАЛА ДА ПАДНЕ ДА ПАДНЕ ОД ПОЛА НАГОРЕ А НЕ КАКО ДА ПРОПАЃА ВО ЗЕМЈА И ЗАМИСЛИ ТОА И ДВЕТЕ ИДЕНТИЧНО

АКО ИМА ГРАГЕЖЕН ИНЖЕНЕР -СТАТИЧАР- КОНСТРУКЦИИ ИТН НЕКА НИ ОБЈАСНИ ДАЛИ ОВА ВООПШТО Е МОЖНО?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Неколку години пред 11/9 нели терористи се обидоа да ги срушат близначките.
МИСЛАМ ВО ``ГАРАЖИТЕ`` ПОСТАВИЈА КАМИОН ЕКСПЛОЗИВ GO AKTIVIRAA I NI[TO - VNIMAVAJ ZBORUVAME ZA EKSPLOZIJA VO ТЕМЕЛИТЕ НА ЗГРАДИТЕ?

МЕНЕ ЛИЧНО НЕ МИ Е ЈАСНО КАКО ТОА И ДВЕТЕ ЗГРАДИ ИДЕНТИЧНО ДА СЕ СРШАТ????

НЕ ЛИ Е ПОЛОГИЧНО ЗГРАДАТА ПРИ УДАРОТ АКО ВЕЌЕ МОРАЛА ДА ПАДНЕ ДА ПАДНЕ ОД ПОЛА НАГОРЕ А НЕ КАКО ДА ПРОПАЃА ВО ЗЕМЈА И ЗАМИСЛИ ТОА И ДВЕТЕ ИДЕНТИЧНО

АКО ИМА ГРАГЕЖЕН ИНЖЕНЕР -СТАТИЧАР- КОНСТРУКЦИИ ИТН НЕКА НИ ОБЈАСНИ ДАЛИ ОВА ВООПШТО Е МОЖНО?

Неможат да објаснат ... пошто знаат дека со експлозиви се срушени.

проф.

Величието е едноставно..
Член од
12 април 2009
Мислења
387
Поени од реакции
9

Премногу случајности веќе не се случајност туку намера , план , режија...

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Три згради се, двете кули и втц-7 кои паднаа на идентичен начин.
Целата теза за арапите и осама паѓа во вода бидејќи нема ниеден доказ.
Се е режирано. Јака режија мора да се признае, ама пак режија.
Нашле наводно ДНК од некои терористи од кулите а при ударот не издржале ни црните кутии!!! Кај најдоја ДНК во тој куп иљадници тони отпад...баш од тој арапот... а да и пасошот и лична карта.

За т.н. научни докази ќе сервираат било што дека пасошот под некој агол му узбегал од џебот, дека огнот некако не делувал на суб-атомската структура на хартијата на пасошот...и слични гомна.

Пример колку треба да им се верува - Еве сега работат на легализација на педофилијата, нивната асоцијација на најеминентни психолози... и ќе најдат наводен доказ дека децата уствари сакаат да се ебат со возрасни...НАУКА!

И првите и вториве се на исти платен список. Павлов рефлекс. Газдата фију тие ав,ав,ав!

R

RAYTHEON23

Гостин
требало ХААРП да го употребат..или можи е употребен...тоа е единствено објасне ние:pos2::pos2:

проф.

Величието е едноставно..
Член од
12 април 2009
Мислења
387
Поени од реакции
9
требало ХААРП да го употребат..или можи е употребен...тоа е единствено објасне ние:pos2::pos2:
Ако забележуваш ја баталив темата хаарп затоа што и покрај сите докази виодеа итн. некој , тврдоглаво, се обидува значи СЕ ОБИДУВА да банализира.
Е сега поведен од народната мудрост дека паметниот секогаш мора да попушти , јас го сторив тоа.

Проблемот настанува кога во недостаток на аргументи или на здрава логика или на разумно рассудување некој се обидува садистички да си ја храни суетата од која не може да погледа подалеку од носот...

СЕ ИЗВИНУВАМ ЗА НАПИШАНОВО КОЕ , СВЕСЕН СУМ Е НАДВОР ОД ТЕМАТА...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Забрането е постирање на варез линкови на форумов. Продолжете :smir:

R

RAYTHEON23

Гостин
Ако забележуваш ја баталив темата хаарп затоа што и покрај сите докази виодеа итн. некој , тврдоглаво, се обидува значи СЕ ОБИДУВА да банализира.
Е сега поведен од народната мудрост дека паметниот секогаш мора да попушти , јас го сторив тоа.

Проблемот настанува кога во недостаток на аргументи или на здрава логика или на разумно рассудување некој се обидува садистички да си ја храни суетата од која не може да погледа подалеку од носот...

СЕ ИЗВИНУВАМ ЗА НАПИШАНОВО КОЕ , СВЕСЕН СУМ Е НАДВОР ОД ТЕМАТА...
немаше докази:toe:

каква дискусија треба да водиме сега....видео контра видео клипојчиња:pos2:

СРАМОТА!!!!!:tapp::tapp:

како бре жити се со експлозиви????

па прашав и пак ке ве прашам ДАЛИ СТЕ СВЕСНИ КОЈА ОПЕРАЦИЈА Е РУШЕЊЕ НА ОБЛАКОДЕР КОНТРОЛИРАНО(највисокиот е 47катница)

абе знаете ли колку подготовки треба да има па замарања...па транспорт на експлозиви со лама(млеко дава патем).....

кој тип на експлозив е користен ДЕ ДЕ?????

ај тије теории тврдат дека имало термите што пак е скоро напалм...а:vozbud: пази они велат од горење зградата не можела да се руши....ЧУМУ ТЕРМИТЕ БРЕ А???????
зошто!!! ете ги вашите експерти полека полека ве вртат па после се тртат....а и вие со нив:vozbud:

значи сега како тоа да успеат постават експлозив КОЈ ПАТЕМ КЕ ОТРУЕ пола менхетн(од реакцијата) а и ке треба да има остатоци бај-продуктс А НЕМА!!!!

ви даваат торковци кои велат јас бев таму и бууумм!!!!

абе лелеее

цццц чоек шо се нема да начека....абе од САД да не сте знаете четврт популација каква е таму...:tapp:

и сега викаат експлозив и ајдееее магарето лета???

ЛЕТААААА:toe:

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Raytheon jas nemam namera so tebe da vodam diskusija

sramota stom uste veruvas deka teroristi ja izvele ovaa akcija

Едит - Апокалипто. не навредувај.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
немаше докази:toe:

каква дискусија треба да водиме сега....видео контра видео клипојчиња:pos2:

СРАМОТА!!!!!:tapp::tapp:

како бре жити се со експлозиви????

па прашав и пак ке ве прашам ДАЛИ СТЕ СВЕСНИ КОЈА ОПЕРАЦИЈА Е РУШЕЊЕ НА ОБЛАКОДЕР КОНТРОЛИРАНО(највисокиот е 47катница)

абе знаете ли колку подготовки треба да има па замарања...па транспорт на експлозиви со лама(млеко дава патем).....

кој тип на експлозив е користен ДЕ ДЕ?????

ај тије теории тврдат дека имало термите што пак е скоро напалм...а:vozbud: пази они велат од горење зградата не можела да се руши....ЧУМУ ТЕРМИТЕ БРЕ А???????
зошто!!! ете ги вашите експерти полека полека ве вртат па после се тртат....а и вие со нив:vozbud:

значи сега како тоа да успеат постават експлозив КОЈ ПАТЕМ КЕ ОТРУЕ пола менхетн(од реакцијата) а и ке треба да има остатоци бај-продуктс А НЕМА!!!!

ви даваат торковци кои велат јас бев таму и бууумм!!!!

абе лелеее

цццц чоек шо се нема да начека....абе од САД да не сте знаете четврт популација каква е таму...:tapp:

и сега викаат експлозив и ајдееее магарето лета???

ЛЕТААААА:toe:

:tapp::tapp::tapp:Sve ti e objasneto i eksploziv i sve sho teinteresira .samo koga te mrzi da dzirnesh na video .:tapp:tvoj problem

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Не ми е јасно зошто сиве овие загатки, па докажувања па како што било.
Се е тоа ирелевантно.
Дал биле терористи, дал биле домашни, сепак, Ирак, Иран и останатите непослушни земји кои имаат нафта и други ресурси треба да бидат ставени под контрола.
Понекогаш, нужно е да се натера американскиот народ да биде за овие акции бидејќи истите се полезни за него.
Оние земји кои не сакаат да соработуваат ќе бидат приморани на истото по еден или друг начин.
Не гледам зошто толкава тензија и малтретирања за што довело да се случи она кое е правилно.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Не ми е јасно зошто сиве овие загатки, па докажувања па како што било.
Се е тоа ирелевантно.
Дал биле терористи, дал биле домашни, сепак, Ирак, Иран и останатите непослушни земји кои имаат нафта и други ресурси треба да бидат ставени под контрола.
Понекогаш, нужно е да се натера американскиот народ да биде за овие акции бидејќи истите се полезни за него.
Оние земји кои не сакаат да соработуваат ќе бидат приморани на истото по еден или друг начин.
Не гледам зошто толкава тензија и малтретирања за што довело да се случи она кое е правилно.
Americkata Vlada ubi 3500 svoi gragani preku false flag operacija i na tebe toa ti e pravilno :tapp:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Americkata Vlada ubi 3500 svoi gragani preku false flag operacija i na tebe toa ti e pravilno :tapp:
И да е така, што најверојатно не е, резултатот е позитивен.
Светот мораше да се ослободи од Садам и ресурсите од Ирак мораа да бидат достапни за западните земји.
Садам се курчеше и си го доби, да беше паметен ко саудиска арабија, катар и сличните кои си коегзистираат со американскиот империјализам, истото немаше да го снајде.

Kajgana Shop

На врв Bottom