9/11 Терористи или сепак не?

Кој ги урна кулите

• Терористи

Гласови: 130 20,7%
  • Американски владини структури

Гласови: 410 65,4%
  • Појма немам

Гласови: 87 13,9%

• Вкупно гласачи
    627

проф.

Величието е едноставно..
Член од
12 април 2009
Мислења
387
Поени од реакции
9
кога се немаат соодветни одговори на некое прашање најчесто луѓето даваат ```дипломатски``` одговор

R

RAYTHEON23

Гостин
кога се немаат соодветни одговори на некое прашање најчесто луѓето даваат ```дипломатски``` одговор

уффффф ми олесна.....твојот одговор е пример.(а воа од некоја колумна на весник да не го прочита):pos2::pos2:

и јас можам да направам интернет страна и да речам имам дома 5 тона ВХ ке ВЕРУВАТЕ ЛИ:vozbud::vozbud:

проф.

Величието е едноставно..
Член од
12 април 2009
Мислења
387
Поени од реакции
9
Не знам зошто токму ти почитуван пријателе се препозна:toe: па ми реплицираш

R

RAYTHEON23

Гостин
не се препознав....тоа е наменето за тие који се изманипулирани од ефтини клипчиња

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Разговорите за тоа на кого му е поголем на профил или на приватни пораки, темава е за 9/11 и нека остане на тоа :) :helou:

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
24.10.2000 Вежба во Пентагон наречена МАСКАЛ на тема... удар на Б-757 (!) во истиот...две симулации на удар на Б-757 во објектот. Учесник во овие вежби е пилотот Чарлс Барлингем од Америкен Ерлајнс... ИСТИОТ пилот кој управува со Б-757 на 11.9.2001 и чиј авион наводно се забива... ВО ПЕНТАГОН...

Случајност?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
не се препознав....тоа е наменето за тие који се изманипулирани од ефтини клипчиња
a од каде ефтини?
и филмовите се ефтини?
да ефтини ама се потдруфиле луѓето вистината да му ја прикажат на народот

само се думам колку се платени тие експерти врз кои ти се потпираш од страна на американскиот врв за да кажуваат нешто во кое ни самите не веруваат, башка и не им се усогласени изјавите

R

RAYTHEON23

Гостин
не се џедаји фајтерс па да си читат мисли и да имат усогласени изјави:toe:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
немора да се ама ептен им се разликуваат "експертските" размислувања дури и новинариве не успеале да ги усогласа, а за комисијата што беше ангажирана од толку материјал ништо не испадна, џабе да прајме муабет гледам цело време кружиш нешто од почеток на темава се држиш како пијан за плот со тие твои видувања ама нека ти биде
јас малку постручно пробував да те упатам ама ете ти си имаш твои стручњаци
нека ти биде, јас немам намера да те разубедувам секој со своја глава секој со свое убедување
од мене толку сега за сега, ќе навратам кога ќе има некој покомпетентен да каже нешто поинакво од другата страна, од тебе ништо ново

R

RAYTHEON23

Гостин
јас колку што истражував и читав за демолирање(налет експертите) СТОЈАМ ЗА ВИСТИНАТА а вие за ефтини клипчиња....па прашај психолог....види маркетинг стратегија тоа е перење мозок.......

темава не е за мистерии.....нема тука мистерии

па малце ли е ФАКТОТ што кога бараш на google za 9/11 првите 50 резултати се теории за заговор а и конрадикторни!!!!!!!!!!!!

еднаш употребиле термит...па не е така петин ставиле СТОП РДХ е употребен....абе свесни ли сте која експлозија ке ја направи бре експлозивот алоооооооо???????

и пази уште една теорија на заговор е дека само во едната имало експлозив,а другата се урнала по механичка резонанца:tapp::tapp::tapp::tapp:

пошто близначки се...тоа е исто како ефектот со звучна кутија.

ццццццц штеделе на експлозив изгледа....арно арно:toe:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
немам потреба да прашувам психолог, прашај ти :pos:

јас не верувам во секакви експерти јас верувам во тоа што го знам и во тие што учев и учам од нив
затоа ти кажав толку од мене ќе дискутирам кога ќе дојде време со некој кој ги разбира работите и е малку покомпетентен, ти бидими поздравен и продолжиси со тие твои ескперти

R

RAYTHEON23

Гостин
немам потреба да прашувам психолог, прашај ти :pos:

јас не верувам во секакви експерти јас верувам во тоа што го знам и во тие што учев и учам од нив
затоа ти кажав толку од мене ќе дискутирам кога ќе дојде време со некој кој ги разбира работите и е малку покомпетентен, ти бидими поздравен и продолжиси со тие твои ескперти

не ме разбра.......

кога мислев прашај психолог(или маркетинг експерт..ПАЗИ) не ти препишав дијагноза како ти шо направи.

поентата ми беше дека тие теории се засноваат на претпоставката дека човекот е офца и полека полека го насочуваат кон метил(паразит-метилава овца не викат за џабе...у круг се врте)

удараат на психологијата на човекот со прецизност се правени!!!

еве пример имаш во економијата,имено се случува таму каде што централната банка е под влијание на власта......пред избори власта да ја зголеми количината на пари во оптек кое ке створи илузија доволна за гласачите да и дадат доверба ИИИИИИИИИИИ потоа ке мора да одат на рестриктивна политика.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
остај ме мене што сум разбрал тоа беше малку да се нашалиме :)

инаку ти викам неможе некој да ме изманипулира доколку знам како стојат работите, а многу знам така да ај доста е

T

tino097

Гостин
не ме разбра.......

кога мислев прашај психолог(или маркетинг експерт..ПАЗИ) не ти препишав дијагноза како ти шо направи.

поентата ми беше дека тие теории се засноваат на претпоставката дека човекот е офца и полека полека го насочуваат кон метил(паразит-метилава овца не викат за џабе...у круг се врте)

удараат на психологијата на човекот со прецизност се правени!!!

еве пример имаш во економијата,имено се случува таму каде што централната банка е под влијание на власта......пред избори власта да ја зголеми количината на пари во оптек кое ке створи илузија доволна за гласачите да и дадат доверба ИИИИИИИИИИИ потоа ке мора да одат на рестриктивна политика.
ете дека сфаќаш, само место пари, клај терористи.

И после остај му само на медиумите да удрат со наслови:

War at terrorism
Search&Destroy Al-Qaeda
Terrorist are threat

и слично шо ќе го држи народот подалеку од вистинските проблеми, како оти пропаѓа Џенерал Моторс, шо се случе со Енрон итн итн

И убо си заприметил дека првите 50 резултати, јас би рекол и појќе од 50, зборуваат за опцијата да Америчката влада исценира напад. Значи или скроз е несалам светот, или вистина нешто смрди.

Има и доста од прежживеаните кои не се слагаат со официјалната верзија, само шо нормално, никој не им дава до значење на нивните изјави.

Kajgana Shop

На врв Bottom