88ми американски филмски награди (Оскари 2015, 28 Февруари)

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Бидејќи не ми се гледани филмовиве, а не ни се палам на Лео што со години го игнорираат, од овие Оскари очекувам за споредна да го прочитаат Сталоне. Стварно си го поштувам, пријатен лик ми е, а Роки ми е најдобар серијал евер.

И не ми е јасно што црнциве толку се дигаат. Две години демек немало номинирани од нив и што сеа? Бог да чува, нигде ги нема тие што пред 2-3 години фатија Оскари, а и тогаш беше да имаат расна еднаквост.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
tfw не можеш да ја аднеш Миланка на фејсбук :([DOUBLEPOST=1456708676][/DOUBLEPOST]tfw не можеш да ја аднеш Миланка на фејсбук :(

Интересна е ситуацијата кај анимиран филм: иако Inside Out е frontrunner, има други два кои му дишат зад врат: Anomalisa собра еден куп награди по фестивали, а многу го фалат и новиот на Pixar, The Good Dinosaur (лани Pixar никаде ги немаше, годинава со два можни номинирани). Се сеќавате што му се случи лани на frontrunner-от Lego Movie? Ај, да не кобам...
Лани не ни имаше номинација Лего Муви или грешка сум?

Ако немаше како што мислам..онда две различни сиутации се. Инсајд Аут ја мислам ќе земе без многу проблеми

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Видов њот ја спомнал Руни Мара..Ру-Ру е срцка бе :X3:

Рекламава на Синеплекс е добра само им фали "Кино во кое што ќе се испотите повеќе од сауна бидеќи ќе чекате 30 минути во ред"[DOUBLEPOST=1456708859][/DOUBLEPOST]
Бидејќи не ми се гледани филмовиве, а не ни се палам на Лео што со години го игнорираат, од овие Оскари очекувам за споредна да го прочитаат Сталоне. Стварно си го поштувам, пријатен лик ми е, а Роки ми е најдобар серијал евер.

И не ми е јасно што црнциве толку се дигаат. Две години демек немало номинирани од нив и што сеа? Бог да чува, нигде ги нема тие што пред 2-3 години фатија Оскари, а и тогаш беше да имаат расна еднаквост.
Ја се надевам дека Лео во говорот ќе каже "TРЕБА ЕДНАКВОСТ ВО ОСКАРИВЕ! ЗАШТО ЛАЗАР БАРАКОВ Е ИГНОРИРАН!?!? МАКЕДОНИЈА ЦЕЛА ДА Е!"

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Заврши црвениов тепих, дефинитивно префрлање на линк.
Повелајте, понапред од Сител е некоја секунда....
http://starshd.xyz/ch6.php

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
РЕКЛАМА ЗА КРЕДИТ - Бидејќи ако во 3 сабајле гледаш Оскари шансите се дека ти треба кредит

Kajgana Shop

На врв Bottom