Шесто сетило момчето беше и A.I. момче, ако си заборавил.Малиов е најјак бе!!!!!
> Шесто сетило момчето.
Лани не ни имаше номинација Лего Муви или грешка сум?Интересна е ситуацијата кај анимиран филм: иако Inside Out е frontrunner, има други два кои му дишат зад врат: Anomalisa собра еден куп награди по фестивали, а многу го фалат и новиот на Pixar, The Good Dinosaur (лани Pixar никаде ги немаше, годинава со два можни номинирани). Се сеќавате што му се случи лани на frontrunner-от Lego Movie? Ај, да не кобам...
Ја се надевам дека Лео во говорот ќе каже "TРЕБА ЕДНАКВОСТ ВО ОСКАРИВЕ! ЗАШТО ЛАЗАР БАРАКОВ Е ИГНОРИРАН!?!? МАКЕДОНИЈА ЦЕЛА ДА Е!"Бидејќи не ми се гледани филмовиве, а не ни се палам на Лео што со години го игнорираат, од овие Оскари очекувам за споредна да го прочитаат Сталоне. Стварно си го поштувам, пријатен лик ми е, а Роки ми е најдобар серијал евер.
И не ми е јасно што црнциве толку се дигаат. Две години демек немало номинирани од нив и што сеа? Бог да чува, нигде ги нема тие што пред 2-3 години фатија Оскари, а и тогаш беше да имаат расна еднаквост.