85 издание на Оскарите

За кого навивате во категоријата за најдобар филм?

• Amour (2012)

Гласови: 10 10,9%
  • Argo (2012)

Гласови: 6 6,5%
  • Beasts of the Southern Wild (2012)

Гласови: 0 0,0%
  • Django Unchained (2012)

Гласови: 31 33,7%
  • Les Misérables (2012)

Гласови: 18 19,6%
  • Life of Pi (2012)

Гласови: 7 7,6%
  • Lincoln (2012)

Гласови: 13 14,1%
  • Silver Linings Playbook (2012)

Гласови: 5 5,4%
  • Zero Dark Thirty (2012)

Гласови: 2 2,2%

• Вкупно гласачи
    92
  • Гласањето е завршено на .
Миланка го пофали Прометеј. Гаси програма.

Kасно е веќе. Го слушнав 8миот патник.

Кога сме кај филмот, навистина тогаш мислев Фасбендер ќе биде номиниран за споредна. :D

Инаку и јас мислам Арго > Џанго.

Џанго, ако ништо друго, има фантастични дијалози, за разлика од Арго. А не е ништо друго, туку Џанго е несразмерно подобар од Арго во речиси секој поглед. И позабавен, со видливо оригинален печат од Тарантино, но секако нема да добие Оскар за најдобар филм. Некој од овие про-амери ќе добие Argo, Lincoln или Zero dark thirty.

Не заборавај - ова се американски филмски награди, значи американците определуваат. Секако дека ќе бираат со тематика која им се свиѓа, исто како ние што мислевме дека Трето Полувреме е најјак...

Јас немам сеуште гледано ниту еден од номинираниве, во темава сум само заради Миланка. Може нели? :нинџ:

п.с. тие што не сакаат да ги слушаат нејзините маестрални преводи, имате пренос и на E! Entertainment/
Сите сме во темава за Миланка. Сите сме деца Миланкови.

П.С. Добар си беше Прометеј. Андер-рејтед ептен.

П.П.С. Форца СкајФол и форца Ане. И форца Бонд трибјутот вечер :D

Не заборавај - ова се американски филмски награди, значи американците определуваат. Секако дека ќе бираат со тематика која им се свиѓа, исто како ние што мислевме дека Трето Полувреме е најјак...

Знам, затоа многу-многу не ги фермам како награди, ама популарни се па пак некако влечат да ги гледаш. :D Ко Златна Буба Мара на ПОПУЛАРНОСТА, а не нешто посебно и секогаш на квалитетот. :D

Ането ! :vozbud::vozbud::vozbud:

едит: Скајфол :vozbud::vozbud::vozbud:

Како јас да го режирам преносов (y)

Милунка цела тема има на форумов а ништо не кажува за Ане

Ако Беренис Марлон доаѓа на настанов некој нека постира слика од неа :)

До колку е предвидено чудово да трае?

Помина Ането ? Да пуштам значи Сител сега на раат :свиркам:

Бонам Картер ваљда не сум ја испуштил ? Бартон дур да ја опраи фризурана...

А се мислев помеѓу Флајт и Michael Clayton, вториов ит ис, него, у 2, такој ли ?

Да во два почнува. ;)

Иначе како ќе знаеш дека филмската година ја бивало? Така што се расправаат луѓе кој треба да добие Оскар, иначе онака баш те заболе.

Ако ја видите Анџелина на црвениот тепих, пингајте ме. Се молам да не разбаци нога и оваа година. :pipi:

zar ovie nasive animatori imaat raboteno na site filmovi sto se nominirani??
nemam net moram da ja trpam milanka I 8iot patnik -.-

Skyfall, небесниот пат, ....... ..... . .......................................!................
Не знам, не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom