Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џанго е срање, Арго колку толку разработува подобра приказна.И мене ми е Џанго фаворит за Оскар за најдобар филм, ама ајде да видиме, се ми нешто вика дека Арго ќе земе, а страшно подосаден филм од Џанго е.
Не зезај, али добро сепак се работи за вкусови. Џанго останува мој фаворит за Оскар, склоп на добра приказна, музика, сценографија и се, Арго не би кажал.Џанго е срање, Арго колку толку разработува подобра приказна.
И мене ми е Џанго најдобар филм од овие (погоре со оценки ги пишав) ама или Линколн или Арго ќе земе.Не зезај, али добро сепак се работи за вкусови. Џанго останува мој фаворит за Оскар, склоп на добра приказна, музика, сценографија и се, Арго не би кажал.
И јас исто од утре ќе почнамЈас немам сеуште гледано ниту еден од номинираниве, во темава сум само заради Миланка. Може нели?
п.с. тие што не сакаат да ги слушаат нејзините маестрални преводи, имате пренос и на E! Entertainment/
Јас немам сеуште гледано ниту еден од номинираниве, во темава сум само заради Миланка. Може нели?
п.с. тие што не сакаат да ги слушаат нејзините маестрални преводи, имате пренос и на E! Entertainment/