Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
Бреј Милковски и Видара не знаат каде тераат, у шок се и двајцата. Грешат презимиња, грешат бројки, абе не знаат што зборуваат.:pos:

Бреј Милковски и Видара не знаат каде тераат, у шок се и двајцата. Грешат презимиња, грешат бројки, абе не знаат што зборуваат.:pos:
Не можат да се договорат Теш дали е Исак или Ислам :pos:

Добро си додаде до Кореецот , требаше да ја прифати и тоа чудо да го видевме . :icon_lol:

Столе засеа паралелно добро игра и одбрана и напад. До кај сме со кафана доскочиците, нема нешто ново? :)
Столе е наш Радуљица ,за репрезентација дава 200 % :D

Teж едно време Таџ го викаа. :pos:
Им фалеше и едно Махал. :D

10 (десет)одбрани за едно полувреме има голманот на Тунис,КОЈ СИ БЕ ТИ ДА ИМАШ 10 ОДБРАНИ,А?:pos:
Наравоучение:Ако сакаш добри препораки и реклама ИГРАЈ ПРОТИВ МАКЕДОНИЈА И ЌЕ СИ НАБИЛДАШ ДОБРО СИ-ВИ:sramezliv:.

Никад нема да ми биде јасно зошто на светски првенства мора да судат судии од сите Свирипичина ширум светот. Светското е светско за репрезентациите а судии треба да бидат само најдобрите па макар тоа биле само европски судии. Косоокиве нека идат да изедат некое куче или маче а не да ми судат ракомет, крвта у пичка неписмена да им ја ебам.

сеа гарант тижунаните пукаат од срам и пишуваат по форуми као судии им помагаат
ахх бре пусто македонче

Sent from my iPhone using Tapatalk

Теж со 800 години сам ни игра, пу Велко да ти ебам тоа фацата млитава.

Ај нека ми каже некој што е поентава на 7 играчи, ја не глеам да правиме некоја разлика со нив. Нападов ни е скоро ист како коа играме со 6. Не глеам да правиме некои почисти позиции. Али судииве озбилно со кој памет вакви жутоклунци им дале да судат. Демек ако е Европски судија за нас ќе биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom