Nintendo

• Креатор на темата Креатор на темата dace@mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Мизерии, донеле 5 свича и 2 лабо сета ... ништо друго од галантеријата на нинтендо. Таман се запалив да земам нес класик овие бламажи тука ми приредуваат.

И цели 5 игри. Да не зборам за тоа дека немаат ни Про контролер. А цените секако се повисоки од вообичаените retail цени...

И цели 5 игри. Да не зборам за тоа дека немаат ни Про контролер. А цените секако се повисоки од вообичаените retail цени...
Не сите. Некои работи се поефтини. Баш споредував.
Како и да е, конзолите им се едно 30-35 евра поскапи.

Мизерии, донеле 5 свича и 2 лабо сета ... ништо друго од галантеријата на нинтендо. Таман се запалив да земам нес класик овие бламажи тука ми приредуваат.
Ако имаш Switch и OnLine, не ти треба тоа.
Другар ми баш се жалеше како девојка му му купила Classic NES, а он има OnLine (истите игри, а и повеќе други, ги има таму бесплатно)

Последно уредено:
Не сите. Некои работи се поефтини. Баш споредував.
Како и да е, конзолите им се едно 30-35 евра поскапи.

Ако имаш Switch и OnLine, не ти треба тоа.
Другар ми баш се жалеше како девојка му му купила Classic NES, а он има OnLine (истите игри, а и повеќе други, ги има таму бесплатно)
На времето имав nes и од емотивни причини сакам да земам nes classic. Знам дека ги има истите игри онлајн, но го сакам класикот ради џоистикот и кутијата.

Ах, Нинтендо со своите финтици.

- не може више да се купуваат игри од македонски картици, треба да ти биде картицата од регионот од кој ти е акаунтот -

Ах, Нинтендо со своите финтици.

- не може више да се купуваат игри од македонски картици, треба да ти биде картицата од регионот од кој ти е акаунтот -

А со PayPal функционира?

А со PayPal функционира?
Со некои македонски Pay-Pal Да, а со некои не, ваљда зависи каков Nintendo аccount имаш.
Ако имаш Nintendo account бугарски - да, ако имаш грчки - не. (ова не е 100% сигурно)

Ја имам бугарски N. a. и ќе направам pay-pal па ќе ти кажам.

Дечки имам едно прашање. Ме интересира дали може да направам повеќе акаунти од различни региони. Гледам на аргентинскиот стор има некои игри кои се стварно многу ефтини. Фала

Нов сум во оваа тема... Сакам да купам Нинтендо вии но не поскапо од 70 евра. Генерално за фамилијарни игри. Дали може да се најде и да ме упатите малце повеќе во овие води.

Игрите дигитални ги зимаш или купуваш дискови, кетриџи како и да се викаат?
и двете, мада преферирам кертриџи
башка има некое срање со картиците - прекинаа да ги прифаќаат (види погоре)

и двете, мада преферирам кертриџи
башка има некое срање со картиците - прекинаа да ги прифаќаат (види погоре)

гледам си пишал имаш бугарски аcc.
гледам на нинтендо бугарија ја нема на листата,, може пред тоа ако ја имало

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom