Кошарка Рио 2016 - машки турнир

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои златото?

• САД

Гласови: 46 55,4%
  • Шпанија

Гласови: 1 1,2%
  • Франција

Гласови: 3 3,6%
  • Литванија

Гласови: 3 3,6%
  • Австралија

Гласови: 4 4,8%
  • Србија

Гласови: 24 28,9%
  • Аргентина

Гласови: 2 2,4%

• Вкупно гласачи
    83
giphy.gif

Еве ти на пример ми си симпатичен во својата глупост и самобендисаност.
Још малко па ке ме убедуваш дека сме најдобар народ, човече имаш проблеми барај некој совет, греота е ова што ти се случува

Још малко па ке ме убедуваш дека сме најдобар народ, човече имаш проблеми барај некој совет, греота е ова што ти се случува

Топ сте, најјаки, најдобри во се. Србија до Токија ![DOUBLEPOST=1471705747][/DOUBLEPOST]
Ова ти е во петте најсмешни постови до сега.

Ова ти е во петте најсмешни постови до сега.
У реду е Стелт, требаше сликата со багерот да ми ја постираш, барајќи ја фората.

Ова ти е сликовито, настапот на Хрватска на олимпискиот турнир, не знам што не е јасно.

У реду е Стелт, требаше сликата со багерот да ми ја постираш, барајќи ја фората.

Ова ти е сликовито, настапот на Хрватска на олимпискиот турнир, не знам што не е јасно.

Не бе, навистина, се искинав од смеење кога го видов постот. Посмешни ти се само псовките. Оди сега попсуј да собереш некој лајк.

Топ си, најјак, како Србите. И тие псујат жестоко.
Зашто како, полусрбин сум ја, иам право да се ложам на нив за разлика од ти што само си живеел таму.
Иначе да, жестоки момци се, пцујат, имаат јаки смешки, јаки се у баскет... за разлика од хрватите на пример.

Каков играч е Соња Петровиќ [emoji33]

За разлика од хрватите твои на пример кои имаат најканцероген хумор на балканов и се лузери напатени.
:aplauz:
9, можеби 10 медали.Од тоа 5 злата најмалку.
Фудбалска сила.
Добија војна, најразвиена држава со Словенија во екс-ју.
Сето тоа со популација нешто поголема од 2 Белграда.

Не е лошо за напатени лузери. Што ли ќе беа случајно победници да се......како Србите да речеме. :eek:

Фудбалска сила.

Не е лошо за напатени лузери. Што ли ќе беа случајно победници да се......како Србите да речеме. :eek:
Абе неам ја ништо против хрватите, не сум таков хард кор србин влезен у филм.
Баш ми се океј сите спортисти, навивам за нив секогаш кога не играат со Србија или Македонија, им се радувам на успесите, најискрено. Факт е дека у секоја споредба со останатите балкански држави т.е екс Ју држави сем Словенија се Германија.
Едино нешто хрватско што мразам се коментаторите на спорт клуб. :D

Ставро ме изнервира и морав така да влезам. :icon_mrgr::kuracc:

Абе неам ја ништо против хрватите, не сум таков хард кор србин влезен у филм.
Баш ми се океј сите спортисти, навивам за нив секогаш кога не играат со Србија или Македонија, им се радувам на успесите, најискрено. Факт е дека у секоја споредба со останатите балкански држави т.е екс Ју држави сем Словенија се Германија.
Едино нешто хрватско што мразам се коментаторите на спорт клуб. :D

Ставро ме изнервира и морав така да влезам. :icon_mrgr::kuracc:
Си го покажа вистинското лице србину не се правдај сега како пуси :kuracc:

Фудбалска сила.

Ниту јас, ниту џонтра, ниту некој друг овде проба да ги вреѓа Хрватите , туку филозофот се понаша нешто глуми Анте Павелиќ на форумот па викам дај да го растурам како бугарска скупштина, инаку знаеш дека имавме на некое ниво дискусија пред и по мечот без вреѓање и сите други бљувотини, него така се најде овој ропакот и мораш да го спуштиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom