Џ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Још малко па ке ме убедуваш дека сме најдобар народ, човече имаш проблеми барај некој совет, греота е ова што ти се случуваЕве ти на пример ми си симпатичен во својата глупост и самобендисаност.
Још малко па ке ме убедуваш дека сме најдобар народ, човече имаш проблеми барај некој совет, греота е ова што ти се случува
Ова ти е во петте најсмешни постови до сега.
У реду е Стелт, требаше сликата со багерот да ми ја постираш, барајќи ја фората.Ова ти е во петте најсмешни постови до сега.
У реду е Стелт, требаше сликата со багерот да ми ја постираш, барајќи ја фората.
Ова ти е сликовито, настапот на Хрватска на олимпискиот турнир, не знам што не е јасно.
Барем нешто ми е смешно за разлика од тебе.Не бе, навистина, се искинав од смеење кога го видов постот. Посмешни ти се само псовките. Оди сега попсуј да собереш некој лајк.
Барем нешто ми е смешно за разлика од тебе.
Зашто како, полусрбин сум ја, иам право да се ложам на нив за разлика од ти што само си живеел таму.Топ си, најјак, како Србите. И тие псујат жестоко.
Srpski kakov mozeКаков играч е Соња Петровиќ [emoji33]
За разлика од хрватите твои на пример кои имаат најканцероген хумор на балканов и се лузери напатени.
Абе неам ја ништо против хрватите, не сум таков хард кор србин влезен у филм.
9, можеби 10 медали.Од тоа 5 злата најмалку.
Фудбалска сила.
Добија војна, најразвиена држава со Словенија во екс-ју.
Сето тоа со популација нешто поголема од 2 Белграда.
Не е лошо за напатени лузери. Што ли ќе беа случајно победници да се......како Србите да речеме.![]()
Си го покажа вистинското лице србину не се правдај сега како пусиАбе неам ја ништо против хрватите, не сум таков хард кор србин влезен у филм.
Баш ми се океј сите спортисти, навивам за нив секогаш кога не играат со Србија или Македонија, им се радувам на успесите, најискрено. Факт е дека у секоја споредба со останатите балкански држави т.е екс Ју држави сем Словенија се Германија.
Едино нешто хрватско што мразам се коментаторите на спорт клуб.
Ставро ме изнервира и морав така да влезам.![]()
Ниту јас, ниту џонтра, ниту некој друг овде проба да ги вреѓа Хрватите , туку филозофот се понаша нешто глуми Анте Павелиќ на форумот па викам дај да го растурам како бугарска скупштина, инаку знаеш дека имавме на некое ниво дискусија пред и по мечот без вреѓање и сите други бљувотини, него така се најде овој ропакот и мораш да го спуштиш.
9, можеби 10 медали.Од тоа 5 злата најмалку.
Фудбалска сила.
Добија војна, најразвиена држава со Словенија во екс-ју.
Сето тоа со популација нешто поголема од 2 Белграда.
Не е лошо за напатени лузери. Што ли ќе беа случајно победници да се......како Србите да речеме.![]()