Кошарка Рио 2016 - машки турнир

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои златото?

• САД

Гласови: 46 55,4%
  • Шпанија

Гласови: 1 1,2%
  • Франција

Гласови: 3 3,6%
  • Литванија

Гласови: 3 3,6%
  • Австралија

Гласови: 4 4,8%
  • Србија

Гласови: 24 28,9%
  • Аргентина

Гласови: 2 2,4%

• Вкупно гласачи
    83
и како шесто или кое ида е Украина изгуби територија пред неполни 2-3 години ама толкуимаш капацитет за да ти текне на тоа, него само гомна да се јадело Србите имале изгубено територија :icon_lol:

Е да, на Украина заборавив. Во прекрасно друштво сте, со Украинците кои се најпознати по Украинките. :icon_lol:

Што знам, за луѓето ко мене кои немаат допирна точка со Србија (читај крвно сродство и слично) е апсолутно сеедно за кого ќе навиваат и тоа е личен избор на човекот. Нормално паѓаат заебанции на таа сметка, пример на Џонтра гроб му ебам дека е Србоман. :D
Не сери бе копиле ти ебам све пробугарско!

Кој циркус се Србите. Еднаш во една деценија ќе освојат нешто, и ќе направат невидена драма од тоа. Твитови, статуси, курци, палци...

Посмешен, подраматичен и посељачки народ нема на планетата. А најмизерно од се се македонските Срби. Не мислам на Србите кои живеат во Македонија, туку на Македонци кои се поголеми Срби од самите Срби. Одгледани на идиотски митови и Пинк култура, за нив се што доаѓа од Србија е најјако.
И што фали ако се забавуваат, смешни твитови, статуси, доскочици. Уживаат, во врвот на кошарката се.
За разлика од хрватите твои на пример кои имаат најканцероген хумор на балканов и се лузери напатени.

Кажи ми ти, хрват си, имаш хрватско потекло или само си служел војска у Сплит што се палиш на Хрватска и против Србија на секоја тема?

И што фали ако се забавуваат, смешни твитови, статуси, доскочици. Уживаат, во врвот на кошарката се.
За разлика од хрватите твои на пример кои имаат најканцероген хумор на балканов и се лузери напатени.

Кажи ми ти, хрват си, имаш хрватско потекло или само си служел војска у Сплит што се палиш на Хрватска и против Србија на секоја тема?
тие се тиа тој и Коста Бургов :)
Uvek kje se najde nekoj vakov koj ke ja zasere temata toa e
Обично секоја тема ја уништува со препотентните негови ставови и го игнорирам, ама сега некако денов ми е ок па се забавувам малку
Е да, на Украина заборавив. Во прекрасно друштво сте, со Украинците кои се најпознати по Украинките. :icon_lol:
поентата е колку капацитет имаш или тако звано колко ти сече секира на кумановски

Лузерите напатени имаат полуфинале на светско првенство во фудбал. Србите кога ќе одат на големо натпреварување во фудбал (еднаш на 15 години) играат тенис таму.

Инаку, не сум Хрват, не сум служел војска во Сплит, сум живеел таму неколу години.[DOUBLEPOST=1471702390][/DOUBLEPOST]

А па изгледа не ти кажале, на овој форум може на англиски или на македонски.

Лузерите напатени имаат полуфинале на светско првенство во фудбал. Србите кога ќе одат на големо натпреварување во фудбал (еднаш на 15 години) играат тенис таму.

Инаку, не сум Хрват, не сум служел војска во Сплит, сум живеел таму неколу години.[DOUBLEPOST=1471702390][/DOUBLEPOST]

Izvini cicko nema da se povtori.

Ауу, па што не кажеш бе , тој живеел во љепа њихова, па има примено усташка доктрина, па затоа ли изиграваш Анте Павелиќ на форум, поголем Хрват и Хрвати е, а баш ми беше чудно што толку Македонец може да мрзи Срби, а оно што било работа, за греота... :)

Ауу, па што не кажеш бе , тој живеел во љепа њихова, па има примено усташка доктрина, па затоа ли изиграваш Анте Павелиќ на форум, поголем Хрват и Хрвати е, а баш ми беше чудно што толку Македонец може да мрзи Срби, а оно што било работа, за греота... :)

Не мразам Срби, неписмен. Напротив, понекогаш ми се симпатични во цела нивна ирационалност. Македонски Срби ми одат на нерви.

Не мразам Срби, неписмен. Напротив, понекогаш ми се симпатични во цела нивна ирационалност. Македонски Срби ми одат на нерви.
"Посмешен, подраматичен и посељачки народ нема на планетава. А најмизерно од се се македонско Срби", ај сега одлучи се дали мразиш, дали ти се симпатични или и сам незнаеш на што си, во рок од два сати три пати смени став, не е добро тоа за возрасен човек

"Посмешен, подраматичен и посељачки народ нема на планетава. А најмизерно од се се македонско Срби", ај сега одлучи се дали мразиш, дали ти се симпатични или и сам незнаеш на што си, во рок од два сати три пати смени став, не е добро тоа за возрасен човек
Па ако сметам дека се смешни, драматични или сељаци не значи дека ги мразам. :)

Па ако сметам дека се смешни, драматични или сељаци не значи дека ги мразам. :)
Ти очигледно се надминуваш сам себе во глупоќа, ај читај се сам себе што шљапаше , за да на крај излезе дека сме ти симпатични, златна медаља треба да добиеш во дисциплина прогресивна глупоќа.

Ти очигледно се надминуваш сам себе во глупоќа, ај читај се сам себе што шљапаше , за да на крај излезе дека сме ти симпатични, златна медаља треба да добиеш во дисциплина прогресивна глупоќа.
Еве ти на пример ми си симпатичен во својата глупост и самобендисаност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom