Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ke pravime muabet licno jas go sakam alexsoviot unitet koj gazese vo LS i davase smek na toai na BPL natprevaruvanja se sekjavam na edno vreme koga vo polufinale vo LS imase po 3 kluba od BPL zadnive godini pustame picopevci naduvani kokoskari koi edvaj grupite i pominuvaat (SITY) i vecniot patnik vo LS koj 10 +g nema pominato 16 finale

нормален процес си е, смена на генерации итн итн
очекувам да прекине доминацијата на шпанските екипи, поготово доколку 5 екипи од Англија играат наредна сезона у ЛШ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Конечно и ние може да мира да спиеме после вонредниве мечеви, ниту Арсенал, ниту Евертон нема да можат да ни го земат заслуженото 6то место сезонавa. :cool::cool:

Тешко Хазард следна сезона.

United will win a maximum of 18 matches in the campaign – fewer than in any other Premier League season.

they dont't call him special one for nothing, i vo vakva usrana sezona, 2 tituli im donese, do dusa najbednite, i ima golemi sansi za uste edna, pogolema, uz direkten plasman vo LS.

Од друга страна Челзи има 29 победи, најмногу во топ петте лиги, плус може со триеста да го сруши рекордот за најмногу победи во сезона, кој исто така го држи Челзи (29). И после ќе речеме најтешка била лигата, најконкурентна :toe:

United will win a maximum of 18 matches in the campaign – fewer than in any other Premier League season.

they dont't call him special one for nothing, i vo vakva usrana sezona, 2 tituli im donese, do dusa najbednite, i ima golemi sansi za uste edna, pogolema, uz direkten plasman vo LS.
Аман бе... По парадоксален пост немам прочитано.
Сезоната на Јунајтед била усрана ама специјалниот ја 'спасил' со две титули. Кој ја усра за тој да ја спаси? :icon_lol:
Да те прочита некој што не прати фудбал ќе си рече Мурињо од вчера е менаџер на Јунајтед па ги спасил од гомнениците. Ах брее....

Аман бе... По парадоксален пост немам прочитано.
Сезоната на Јунајтед била усрана ама специјалниот ја 'спасил' со две титули. Кој ја усра за тој да ја спаси? :icon_lol:
Да те прочита некој што не прати фудбал ќе си рече Мурињо од вчера е менаџер на Јунајтед па ги спасил од гомнениците. Ах брее....
nikade, apsolutno nikade, ne rekov deka ja spasil, tuku aludirav na faktot deka vo edna od pousranite PL sezoni na junajted vo modernata istorija, moze i najusrana so ogled na frlenite pari, murinjo im dostavi 2 posrani trofei, i atakuva tret, koj ke znaci direkten plasman vo LS, sto bese mozebi i edna od glavnite celi pred sezona.

taka da edna prosto prosirena recenica, ne si uspeal da ja svatis, ah bre. :)

Од друга страна Челзи има 29 победи, најмногу во топ петте лиги, плус може со триеста да го сруши рекордот за најмногу победи во сезона, кој исто така го држи Челзи (29). И после ќе речеме најтешка била лигата, најконкурентна :toe:
Никој не го интересира што Челзи сам на себе си руши рекорди. :(

Стварно постеле уште луѓе што Кјомунути Шилд го рачунаат како трофеј и успех некаков

nikade, apsolutno nikade, ne rekov deka ja spasil, tuku aludirav na faktot deka vo edna od pousranite PL sezoni na junajted vo modernata istorija, moze i najusrana so ogled na frlenite pari, murinjo im dostavi 2 posrani trofei, i atakuva tret, koj ke znaci direkten plasman vo LS, sto bese mozebi i edna od glavnite celi pred sezona.

taka da edna prosto prosirena recenica, ne si uspeal da ja svatis, ah bre. :)
Не мора да речиш за да те цитирам, алудираше на тоа. Не сме роботи ебаго. :D

Ништо не ни достави кога сме кај тоа, од кога титула се смета шилдот кој што е за хуманитарни цели и може да се прават шест замени, и мики маус купот? Тоа се титули да се тешат лузерите на крајот на сезоната или да бидат шлаг на тортата за вистинските победници, трето нема. Нема потреба ни да проширувам. ЛЕ ќе биде остварување на целта, ама не по предвидениот и договорен план. Тоа е тоа што загрижува. Настрана што имаа огромна среќа конкуренцијата да биде срање оваа година. Против ланските полуфиналисти, немаше ни Шахтјор да го тепа а не па Дортмунд, Ливерпул или Севиља. Осумнаесет ПЛ победи во цела сезона, доволно ти кажува. Нека го мине на Мојс па ќе збориме за другото кога ќе дојде време.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom