Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.867
- Поени од реакции
- 89.666
Читам му го поништиле пеналот на Марез поради неправилна изведба, што пробал да направи?
Се лизна и двапати ја допре топката
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читам му го поништиле пеналот на Марез поради неправилна изведба, што пробал да направи?
Најдов кратко видео ама мене ми делува и фаулот на Клиши како да беше надвор од шеснаесетник.Се лизна и двапати ја допре топката
Стоук бидете пички слободно, ве чекам да изгубите на клаџаСтоук, немој да сте пички и вие да им попуштате на Арсенал.
Еј колку ќе се смеам ако Арсенал пак заврши во топ4.![]()
![]()
Не ги изгубивте уште шансите и покрај тој кикс со Свонси, но виде со каков тим излесе Мурџо против Арсенал ако тоа не е калкулација... Баш би сакал све да му се врати со пораз од Ајакс, затоа што многу ги потценува очигледно.Што калкулираа, толку им држеше газот, бранеа 1-0 против Свонси.
koe kalkuliranje be mizerija se, i ja mislev taka ali eve gi gleav so selta, ubedlivo najvazen natprevar sezonava, na kraj sreka nenormalna imaa, ednostanvo na sila turkaat, svetlosni godini e momentalno mur od dobitna formula za united, poveke od ocigledno e toa ali mislam deka ke osvojat LE i ke obezbedat plasman vo LS, stojam na toj stav so meseci, rekov pred 2 meseca mislam ne mi ni teknuva deka tuka lezi najgolemata shansa na united za LS i na kraj taka se podredija rabotite.Ја па ќе урлам ако Јуанајтед него тепа Ајакс, и поред што имаа шанси за топ4 они калкулираа. Тоа ќе биде поголемо смеење,![]()