Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Која мизерна екипа е Сити, неверојатна работа. И од Арсенал се помизерни.

Се лизна и двапати ја допре топката
Најдов кратко видео ама мене ми делува и фаулот на Клиши како да беше надвор од шеснаесетник.

Сигурдсон-Љоренте :cuc:

Стоук, немој да сте пички и вие да им попуштате на Арсенал.

Ми фали Џони Вајсмилер :(

Ја па ќе урлам ако Јуанајтед него тепа Ајакс, и поред што имаа шанси за топ4 они калкулираа. Тоа ќе биде поголемо смеење,:pos:

Што калкулираа, толку им држеше газот, бранеа 1-0 против Свонси.

Што калкулираа, толку им држеше газот, бранеа 1-0 против Свонси.
Не ги изгубивте уште шансите и покрај тој кикс со Свонси, но виде со каков тим излесе Мурџо против Арсенал ако тоа не е калкулација... Баш би сакал све да му се врати со пораз од Ајакс, затоа што многу ги потценува очигледно.:rolleyes:

aeehahaha vaka taka pak u igra arsenal za 4to mesto, univerzumot ke propadne ako ne bidat 4ti izglea, taka da za dobroto na postoenjeto na sve, liverpul treba da se zrtvuvaat, nema drugo.
od nigde nikade, sea gleam tabela, ako tepaat bod pozadi liverpul, ja mislev 300 zaostanuvaat cccc, izglea u pravo bese eden od navivacive na liverpul tuka, bolje da igraa do kraj so siti, celzi, arsenal, totenhem otkolku so uslovno kazano, bosi ekipi.
Ја па ќе урлам ако Јуанајтед него тепа Ајакс, и поред што имаа шанси за топ4 они калкулираа. Тоа ќе биде поголемо смеење,:pos:
koe kalkuliranje be mizerija se, i ja mislev taka ali eve gi gleav so selta, ubedlivo najvazen natprevar sezonava, na kraj sreka nenormalna imaa, ednostanvo na sila turkaat, svetlosni godini e momentalno mur od dobitna formula za united, poveke od ocigledno e toa ali mislam deka ke osvojat LE i ke obezbedat plasman vo LS, stojam na toj stav so meseci, rekov pred 2 meseca mislam ne mi ni teknuva deka tuka lezi najgolemata shansa na united za LS i na kraj taka se podredija rabotite.
Sezonava ne se tim koj zasluzuva da bide u prvi 4 vo vakvo prvenstvo, i everton bolji igri od niv pokazuvaa ovaa godina a zaostanuvaat bajagi spored individualniot kvalitet.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom