Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам каде да се пикнам поради изедените гомна за Конте на почетокот на сезоната, нарочито после убедливиот пораз од Арсенал. Паѓаа тешки експертизи, Контехехееехехехе, немало да се снајде во ПЛ, кур се тресе у ладна вода. :sramezliv::sramezliv: Све ме облева моментално, срам срам и срам. :sramezliv:

Честитки до сите навивачи на Челзи, рутински освоена титула и одлично менаџирање од страна на Контехехехехехее. Ги повлекувам сите зборови за него, да не си копам сега по постовите зашо ќе треба уште повеќе да ме фати срам. :D

П.с. И покрај се не го сакам во Интер. :icon_mrgr:

Нема што да се нервирам јас. Вие ако до пола го читате тоа што го постирам или си го сфаќате вас како што ви одговара, ваш проблем :D

Ставиле ставка, најмалку измени во првата 11-ка... :pos:

Не би ме чудило да има и ставка, најфренетична прослава на голови, прво место, Конте...

#СкуавкаДонеФ

Ставиле ставка, најмалку измени во првата 11-ка... :pos:

Не би ме чудило да има и ставка, најфренетична прослава на голови, прво место, Конте...

#СкуавкаДонеФ
Стварно, тоа е најбитното во табелата, дека најмалце измени направил. Срам ме фаќа сега што три дена им ѕвонев на Скај за да ја стават и таа ставка кога ќе покажуваат статистики, згрешив :unsure:

Со месеци не може да спие кутриот :(

Не знам каде да се пикнам поради изедените гомна за Конте на почетокот на сезоната, нарочито после убедливиот пораз од Арсенал. Паѓаа тешки експертизи, Контехехееехехехе, немало да се снајде во ПЛ, кур се тресе у ладна вода. :sramezliv::sramezliv: Све ме облева моментално, срам срам и срам. :sramezliv:

Честитки до сите навивачи на Челзи, рутински освоена титула и одлично менаџирање од страна на Контехехехехехее. Ги повлекувам сите зборови за него, да не си копам сега по постовите зашо ќе треба уште повеќе да ме фати срам. :D

П.с. И покрај се не го сакам во Интер. :icon_mrgr:
Дно од лик си ти,никад нема да им честитам титула иако изиграа перфектна сезона. ГГ ВП
Него,Тери ќе земе ли медал?Не знам колку настапи имаше сезонава.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Дно од лик си ти,никад нема да им честитам титула иако изиграа перфектна сезона. ГГ ВП
Него,Тери ќе земе ли медал?Не знам колку настапи имаше сезонава.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Ќе земе. Последниве години ко што знам и нема баш врска тоа со настапите. Си порачува клубот повеќе. Ќе земат и младиве кои имаа некој удел, а ќе земат и Оскар и Иванович.

Стварно, тоа е најбитното во табелата, дека најмалце измени направил. Срам ме фаќа сега што три дена им ѕвонев на Скај за да ја стават и таа ставка кога ќе покажуваат статистики, згрешив :unsure:

Со месеци не може да спие кутриот :(

Eве уште...

18451575_1717816488242759_3054050722027377353_o.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom