Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Затоа никогаш не се пецнува пред да заврши утакмицата, како не сте го научиле тоа досега.
Пуштам стрим од Челзи на 1-1, за минута станува 2-1, кога беше 4-2 префрлам на Јунајтед баш во моментот на голот за израмнување. :cool:

Последно уредено:
Кај ја најдов и јас екипава...

Па и на Ибра му поништиле гол.
Ми расипаа расположение.[DOUBLEPOST=1483205346][/DOUBLEPOST]Заборавив

#JenkinsOut #AmerikanciOut

Последно уредено:
Вијналдум. Каков чуден играч ми е уште не знам како заврши во Ливерпул па уште и солидни партии прикажува.

Клоп прв пат да го видам мртов ладен после гол :D

Форца...кој и да е подобар, не е битно секако ќе падна Ливерпул пред крај на сезона а и не се сомневам во неспособноста на Пеп за Премиер лига :D

Проблемот за Сити според мене е тоа што Стерлинг и Де Брујн се една скала подолу од аспект на квалитетот во однос на Хазард, и Санчез, а пак исто така не ми се доволно како тим разиграни во нападот како Ливерпул, пред се Фирмино и Кутињо што придонесуваше пред повредата.

Dno ekipa se City.Gi povlekuvam zborovite od pocetok na sezonata.:icon_mrgr:Edna sansa vo 95 minuti protiv Liverpool,ekipa koja e dosta ofanzivna i so ne tolku dobra odbranbena linija.

10 poeni Chelsea im izbegaa wow.

Klopp prodolzuva so seksanjeto nad Pep.

Некој да ми кажеше дека за Нова Година ќе имаме 10 и 13 поени повеќе од тимовите што потрошија пари со која што може да се купи цела Македонија ќе го направев будала.

Браво и за Клоп што со многу помалку потрошени пари од Сити и Јунајтед се држи одлично, тука се познаваат јаки менаџери. Со екипи без победнички менталитет да победуваш во дерби мечеви и да се бориш за титула. И Клоп и Конте наследија отепани екипи а еве ги на првите две позиции.
Браво за Клоп, иако се уште мислам дека ретко кој не-навивач на Ливерпул мисли дека ќе освојат титула годинава.

Како и да е интересна ќе биде сезонава до крај (особено ако си Челзи фан :D )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom