O
ob1
Гостин
Добар начин да ги натераш сите фанови на Марвел да го гледаат Black Widow и Тони Старк за "последен пат".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо ако Гвенпул не ја игра Кавил.Дечки, hear me out....
Филм за Гвенпул
Па кој кур ме замараш по пп, телефон и телеграф, секој ебан ден, ако неќеш да искочиш со мене?Берик, женет човек си, ти кажав и минатиот пат по пп, нема да излезам со тебе, just одјеби.
Ефтино од нивна страна, али не помагаат више такви глупи финти. Длабоко нагазија.Добар начин да ги натераш сите фанови на Марвел да го гледаат Black Widow и Тони Старк за "последен пат".
Со што длабоко нагазија?Па кој кур ме замараш по пп, телефон и телеграф, секој ебан ден, ако неќеш да искочиш со мене?
Ме боли уво колку си била згодна, ама не те приметувале, ти викале дека си дебела смрдлива лезбејка и што ли уште не...
Сите тие ствари не ме занимаат.
Те молам прекини да ми пишуваш!
Ги имам сите скриншотови и му ги предадов на мојот адвокат!
Автоматски споено мислење:
Ефтино од нивна страна, али не помагаат више такви глупи финти. Длабоко нагазија.
Кај ИСИС, Хитлер, Стаљин и Мао, уметноста е во функција на носител на идеологија, таа е лишена од нејзината суштина, која се наоѓа во слободата на уметникот и неговата искреност во експресија на личните уметнички пориви. Raison d'etre на уметноста кога е идеологијата, а не личната експресија на авторот, тогаш IMO, таа се претвора во пропаганда, чија цел е идеолошка индоктринација, со тоа автоматски е уназадена и не вибрира на суптилните нивоа на кои вибрира уметноста во својата изворна форма.Со што длабоко нагазија?
Мислам ќе те израдува тоа што има шпекулации дека планираат да одат со нешто вакво за Х-МенКај ИСИС, Хитлер, Стаљин и Мао, уметноста е во функција на носител на идеологија, таа е лишена од нејзината суштина, која се наоѓа во слободата на уметникот и неговата искреност во експресија на личните уметнички пориви. Raison d'etre на уметноста кога е идеологијата, а не личната експресија на авторот, тогаш IMO, таа се претвора во пропаганда, чија цел е идеолошка индоктринација, со тоа автоматски е уназадена и не вибрира на суптилните нивоа на кои вибрира уметноста во својата изворна форма.
Како никогаш до сега, ова се случува со IP-ата под капата на Дизни.
Уметноста изнаоѓа начини да процутува, и од исламот имаше процут на уметноста и од нацизмот.Кај ИСИС, Хитлер, Стаљин и Мао, уметноста е во функција на носител на идеологија, таа е лишена од нејзината суштина, која се наоѓа во слободата на уметникот и неговата искреност во експресија на личните уметнички пориви. Raison d'etre на уметноста кога е идеологијата, а не личната експресија на авторот, тогаш IMO, таа се претвора во пропаганда, чија цел е идеолошка индоктринација, со тоа автоматски е уназадена и не вибрира на суптилните нивоа на кои вибрира уметноста во својата изворна форма.
Како никогаш до сега, ова се случува со IP-ата под капата на Дизни.
Ја лишува кога таа промена е примарна функција на уметноста, а не личните експресии на авторот.Тоа е веќе ограничување по линија на слобода на авторот.Не знам како бојата на кожата на измислените карактери или промената на нивната сексуалната ориентација би ја лишела суштината на уметноста.
Еве ти уште еден апдејтЗнам бре, остај се...
Џoнa Хил негaтивец вo The Batman.![]()
![]()