Ај прочитај ја првата реченица од постот уште еднаш.
И не трујај.
епа кога ќе ја видиш цената ладата е неприкосновена у споредба со другите теренци кои нудат слични карактеристики, кои ги ставив во горниот пост. Како mercedes g class, defender итн
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај прочитај ја првата реченица од постот уште еднаш.
И не трујај.
Сакаш да се качуваш со кола... Што е Камел Трофи?Океј, јас не се разбирам многу од коли, свесен сум колку Нива е монструм кога е у прашање возење по терени, ама: која е поентата да сакаш да си планинар и да се качуваш со кола воопшто?
Ми се допаѓа изгледот доста посебно гумите, се надевам дека ќе биде барем приближно толку добра колку и старата нива...Chevrolet Niva
![]()
Што знаеш ти за Лада кој не пробал не знае само да постираш плус вишок мислења како јас што постирамКанта невидена !
Chevrolet Niva
![]()
И ентериерот е антички.
Не е безбедно возило.
Вожњата (не викам комфор затоа што е срамота) е гомно.
Моторот е тромав, со стара технологија и троши како ламја.
Единствена позитивна страна е цената, но откако излезе Дастерот треба да си умноболен за да купиш нова Нива.
Зборувам стрикно за стариот модел, за новиот живи били па видели.
За почеток да се разбереме , ова е нова генерација на Лада Нива на Шевролет , од некаде 2000 и некоја Шевролет го купи брендот на Нивата и пушти на пазар своја Лада Нива со исти мотор , мењач а со друга школка ru.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Niva , додека Ладата Нива што ние ја знаеме продолжи да се произведува под име Ваз 2123 . Видов неколку вакви Шевролет Ниви , малку е подсредена внатре инаку се друго е исто . Од кои причини не се продава надвор од Русија , не ми е познато. Најверојатно тоа е регулирано при продажбата на брендот. Од ова може да се заклучи дека ова што го гледате на сликата тешко дека ке дојде кај нас.Ми се допаѓа изгледот доста посебно гумите, се надевам дека ќе биде барем приближно толку добра колку и старата нива...