NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлична утакмица сега за сега, со срце играат и двете екипи многу борба. Спарс многу брзаат во напад, ич не ми се сфига тоа, нападите ги завршуваат за 5-6 секунди...глупи шутеви преку рака и глупи промашувања. Се надевам ке ги среди малку Поп. Што и да биде финалево Каваи за мене е МВП, дечкото игра фантастично, каква само иднина има пред него.

Некако посигурно игра Мајами, ама само 2 е разликата, што значи дека Спарси и тоа како ќе се подобрат во второто полувреме. Мило ми е што гледам дека натпреварот ќе има некоја јака завршница, што може само да гарантира дека ќе разбудам некој во овие утрински часови :ROFLMAO:

Некако посигурно игра Мајами, ама само 2 е разликата, што значи дека Спарси и тоа како ќе се подобрат во второто полувреме. Мило ми е што гледам дека натпреварот ќе има некоја јака завршница, што може само да гарантира дека ќе разбудам некој во овие утрински часови :ROFLMAO:

Двојно поени во рекет во корист на Сан Антонио, а ти викаш посигурно играле Мајами. Не знаев дека шут од поле е посигурно од шут под кош.

Грин тотално се изгуби вечерва, незнае кај се наога (n)

Двојно поени во рекет во корист на Сан Антонио, а ти викаш посигурно играле Мајами. Не знаев дека шут од поле е посигурно од шут под кош.

Поените на Сас од рекет се повеке на сила, дали Данкан или Каваи, под фаул или без некако ги вадат.
Мајами создаваат човек плус на скоро секој напад, затоа и повеке чисти шутеви создаваат и повеке тројки.
--- надополнето: 21 јуни 2013 во 04:54 ---
Каква утакмица, секоја чест. :cuc:
Таман ке се одвојат Мајами, овие се вракаат.
И дали некој знае која е песнава што иде на тајмаути? :icon_mrgr:

Леле леле, шапионско лактање е мечов!

Патем, ете ги и нашите маалски џаболебари беа презентирани :D

Ги убија со тројките. Џејмс 5, Батие 5 уште Ален фали да се распуца

Батие на утакмицава и шпорет да фрлит, ќе влезит обрач.

едит, добро е, конечно промаши. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom