На 22. март (петок) по нашиот дуел со Белгија се игра и дербито Хрватска-Србија во Загреб.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев пред недела дена да отворам нова тема, ама немав време и остана тоа за тоа, инаку кажави во темата на Србија дека ке биде опасно, сите предности моментлано ги има Хрватска и поединачно и како екипа и публика и притисок според мене е е настрана на Србија бидејќи без победа можат да се опростат од Бразил, но како што кажа другар ми можеме да ги тепаме само од инат, па ке видиме вечер, мене некоја еуфорија и нервоза уште од вчера ме фаќа!Хрватска-Србија![]()
Кога не вака бе?!? Кога...
Ние да бевме во нивната група сега можеби ќе се боревме за бараж ама тоа е..Кога не вака бе?!? Кога...Никогаш не сме тепале некој јак противник, директен конкурент на гости, НИКОГАШ! Па уште и ќе се залажуваме за некаков си пласман
Тие шо ги бидува си победуваат и си освојуваат бодови. Ние сме онаму каде што припаѓаме, 5 шешир. Дури и Велс не остај сега да му ја голтаме прашината...ние не знаевме да ја тепаме Шкотска на гости ама тие знаеја...и тоа без Бејл...
И таа група и групата на Босна се во најмала рака смешни. Кој ги прави шеширите врска си нема од животот.Ние да бевме во нивната група сега можеби ќе се боревме за бараж ама тоа е..
А како тој Велс изгуби со Србија 6-0. и редовно губи во квалификациите, посебно на гости, стално се во 5 шешир, генерално важат за слаба репрезнатација...ама знаеја да ја тепаат Шкотска вчера :O. E за тоа зборувам јас...а не дека играчите играле во ПЛ и Чемпионшип. 2 децении Велс го сонуваше 4-от шешир каде до скоро бевме и ние.Муабетот за Босна, како за Сан Марино да се работи. Видете какви играчишта имаат во репрезентација, па после зборете. Исто и Црна Гора има подобар состав од нас, за Велс да не зборувам.