СП 2014 Бразил - генерална дискусија

На 22. март (петок) по нашиот дуел со Белгија се игра и дербито Хрватска-Србија во Загреб.

Пред Македонија - Белгија се игра......ќе има изгледа на МТВ.

Ете како се следат утакмиците на Хрватска во Инсбрук......:cool:
А ја па мислев дека е тоа град во Австрија......:D

Хрватска-Србија :vozbud:
Мислев пред недела дена да отворам нова тема, ама немав време и остана тоа за тоа, инаку кажави во темата на Србија дека ке биде опасно, сите предности моментлано ги има Хрватска и поединачно и како екипа и публика и притисок според мене е е настрана на Србија бидејќи без победа можат да се опростат од Бразил, но како што кажа другар ми можеме да ги тепаме само од инат, па ке видиме вечер, мене некоја еуфорија и нервоза уште од вчера ме фаќа!

Моментално има интересен меч Уругвај со Парагвај
Од еден часот Аргентина контра Венецуела

Кога не вака бе?!? Кога...:place: Никогаш не сме тепале некој јак противник, директен конкурент на гости, НИКОГАШ! Па уште и ќе се залажуваме за некаков си пласман :facepalm: Тие шо ги бидува си победуваат и си освојуваат бодови. Ние сме онаму каде што припаѓаме, 5 шешир. Дури и Велс не остај сега да му ја голтаме прашината...ние не знаевме да ја тепаме Шкотска на гости ама тие знаеја...и тоа без Бејл...

Цел Велс игра во Премиер Лига, не заебавај, неспоредливо е.

Кога не вака бе?!? Кога...:place: Никогаш не сме тепале некој јак противник, директен конкурент на гости, НИКОГАШ! Па уште и ќе се залажуваме за некаков си пласман :facepalm: Тие шо ги бидува си победуваат и си освојуваат бодови. Ние сме онаму каде што припаѓаме, 5 шешир. Дури и Велс не остај сега да му ја голтаме прашината...ние не знаевме да ја тепаме Шкотска на гости ама тие знаеја...и тоа без Бејл...
Ние да бевме во нивната група сега можеби ќе се боревме за бараж ама тоа е..

Ние да бевме во нивната група сега можеби ќе се боревме за бараж ама тоа е..
И таа група и групата на Босна се во најмала рака смешни. Кој ги прави шеширите врска си нема од животот.

Абе Босна кога - тогаш ќе се пласира на некое големо натпреварување, дали на СП во Бразил, на добар пат се, или пак на ЕП во Франција каде и ние имаме изгледни шанси за пласман, не само Босанците.
Туку со Португалија и Шпанија што правиме.:icon_lol:
Посебно со Роналдо.:icon_mrgr:

Босна ќе иде на Светско ејјј......

Битно ние направивме 50 мали сали,страшен проект на владата со кој ненормално се подигна нивото на спорт.

Епа guess what....

Србиве за 15 милиони евра вакво чудо напраиле....А кај нас се испрале парите и у џеб некој си ги има стаено....И после остваруваме нели!

Муабетот за Босна, како за Сан Марино да се работи. Видете какви играчишта имаат во репрезентација, па после зборете. Исто и Црна Гора има подобар состав од нас, за Велс да не зборувам.

Муабетот за Босна, како за Сан Марино да се работи. Видете какви играчишта имаат во репрезентација, па после зборете. Исто и Црна Гора има подобар состав од нас, за Велс да не зборувам.
А како тој Велс изгуби со Србија 6-0. и редовно губи во квалификациите, посебно на гости, стално се во 5 шешир, генерално важат за слаба репрезнатација...ама знаеја да ја тепаат Шкотска вчера :O. E за тоа зборувам јас...а не дека играчите играле во ПЛ и Чемпионшип. 2 децении Велс го сонуваше 4-от шешир каде до скоро бевме и ние.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom