FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 мај 2010
Мислења
6.446
Поени од реакции
6.008
Гледам во темата за ПЕС 13 на големо се дискутираше уште пред да излезе траилерот..чекав некој да го пробие ледот со контра тема ама нема кој...еве јас ке почнам.
Како што знаете излезе и trailer за FIFA 13,некои очекувања,ваши видувања за 13-кава ..
БУЈРУМ НАРОДЕ !

во продолжение еве го видеово od Е3

Ај нека излези побрзо оти ми се здосади 12ката.
Јас уште си стојам на ставот дека треба 2К да почни да ја прај ФИФА.

Ај нека излези побрзо оти ми се здосади 12ката.
Јас уште си стојам на ставот дека треба 2К да почни да ја прај ФИФА.
А може да ми кажеш зашто мислиш дека 2К треба да ја прави ФИФА?

A да прашам ке ја има негде да се купи у мк ? или ако некој праи ордер нека ја земе и за мене да се дог преку ПП пошто се заебав што не ја земав 12 сеа мора 13ката :)

Лан пак немат да мојт да се играт ? Исто ко на 12ката шо напраја ?

А може да ми кажеш зашто мислиш дека 2К треба да ја прави ФИФА?

И ја би се сложил со Кико. 2К, Графички би ја направиле многу подобро. Вака кога ќе ја играм исто како со анорексични играчи да играм. И играчите ми тргаат со рацете, како да да се развиени у грбот џоа Арнолд у најбоље денови. Само тоа не ми се свиѓа, се друго е супер. Графиката е единствената причина поради која не ја играм играва.

Во меѓувреме гуглав и успеав да пронајдам некои ревјуа и неколку слики за 13кава ... а ако има некој да правиме групна порачка и јас и се мислам дали да ја зимам оригиналче,ама па некако може таму околу нова година да одам за германија па да ја земам на божиќен попуст колку толку некое евро да ми остане во џеб :D

П.С еве линк од ревјуата
http://www.t3.com/reviews/fifa-13-review

Во меѓувреме гуглав и успеав да пронајдам некои ревјуа и неколку слики за 13кава ... а ако има некој да правиме групна порачка и јас и се мислам дали да ја зимам оригиналче,ама па некако може таму околу нова година да одам за германија па да ја земам на божиќен попуст колку толку некое евро да ми остане во џеб :D

П.С еве линк од ревјуата
http://www.t3.com/reviews/fifa-13-review
Колку пари ќе биди оригинал или не се знај?

Ќе ја подобрат во многу погледи. Нешто слично како шо напраја со НБА.
И ја би се сложил со Кико. 2К, Графички би ја направиле многу подобро. Вака кога ќе ја играм исто како со анорексични играчи да играм. И играчите ми тргаат со рацете, како да да се развиени у грбот џоа Арнолд у најбоље денови. Само тоа не ми се свиѓа, се друго е супер. Графиката е единствената причина поради која не ја играм играва.
Пошто од спортскиве игри од 2К само за НБА знаете да ви кажам дека и таа игра им пропаѓа од година во година пошто прават само мали подобрувања и мачкаат очи. Иначе МЛБ 2К им е тиња, НХЛ 2К ја откажаа пошто ЕА ги утепа во хокеарските игри. Единствено нешто добро од 2К е Топ Спин 4 која е убедливо најдобра тениска симулација. Пробаа со бокс и тука ништо не направија пошто ЕА ги нокаутираше со Фајт Најт франчизата. Ја не сум сигурен дека можат асален енџин да направат за фудбалска симулација па каде ли целосен продукт. Не ги бранам ЕА, но 2К се многу overrated.

Јас сум за да земеме кејс.Поефтини се. Ако има некој да нарачаме 3-4 кејс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom