The National

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали сум нетокму или да, но веќе некој ден ми се навртени неколку ноти и два акорда од некоја песна од The National. Знам дека е од нив! Слушајќи нешто друго ми текна на ова и ми се наврти во глава, но никако не ми текнува која песна беше. Си дојдов сега и трчав право да преслушам се`. Мора да ја најдам инаку не знам дали ќе можам да спијам.

Oкеј е песната. Ништо спектакуларно. Чудно ми е што ја објавија како сингл, а е само "остаток" oд Тrouble сесиите.

tumblr_mmjwz4vkji1r8b73ko1_500.gif

кога треба да им искочи новиов албум, има нешто вести?

кога треба да им искочи новиов албум, има нешто вести?

Немам ништо во последно зачекано освен вестите од пред 6 месеци дека снимањето ќе започнело наскоро. :D

Менуваат правец, т.е. албумот ќе им биде повеќе експериментирање со електроника, едвај чекам. :D

“We could probably crank out a great National record in a weekend, but none of us are interested in following up with another record that sounds like ‘Trouble Will Find Me’. That record was a great accomplishment and I’m so proud of it.

“But even if we could make a record that good and put it out tomorrow, we wouldn’t, because we’ve already made that. We’d rather make a terrible record that opens up new possibilities. It’s going to be great!”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom