6-те најморничави места во светот

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Припјат FTW. Мистерија. Страв, да фуче. Да имам прилика да го посетам, би идел. Цел град, 50к луѓе имало, а сеа нема никој и ништо... Доста занимЉиво:vozbud:

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Па и не се нешто морничави, повеќе ми личат на запуштени... :toe:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Шумата е језива...Пари да ми даваш не идам...А Prypiat Пиповски во право си..Го има на Кол оф Дјути..Одма кога го видов одма се сетив:pos2:

Сведоците тврдат дека не се работи за несреќни случаи туку дека кучињата намерно,по своја воља скокаат од мостот ДУРИ постои и случај каде што кучето не успева првиот пат да се самоубие(останува живо по падот) И ПОВТОРНО СЕ ВРАЌА НА МОСТОТ И СКОКА!
:pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Ова со мостов да не им се причинува некоја мачка долу па скокаат да ја фатат ??:vozbud:
Леле језиво.

Prypiat иначе кул градче баш би сакала да го посетам и мене исто ми изгледа на запуштено местото, не баш морничаво. :).

A шумата кога ја видов одма си помислив на Дракулаа :D :D :D.
Најјезива е шумата :S:S:S

S

StereoLove

Гостин
За куката Винчестер имам пишувано во една тема Куки опседнати со духови

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3438304&postcount=457

Навистина зезнато место со оглед на тоа каква и била градбата.

Језива е и шумата,самото помислување на нејзе доџе ми да вриснем:ija:

Ама еден период додека ги гледав сликите почнав да се смеам:nesum:ама сега и не ми изгледа баш смешно.

C

Crazy Diamond

Гостин
Графитиве во Припијат се многу добро направени, а воедно се и морничави.

Член од
21 декември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
22
Bhangarh,India
Во регионот Раџастан северно од Џајпур, е град со мистериозна историја. Изграден во 1630-ти, тој бил нагло напуштен десет години подоцна, поради причини кои се сè уште нејасни. Според легендата по една серија на настани кои вклучуваат принцеза и тегла маѓепсано масло, се случил масакар и градот никогаш не бил повторно населен. Денес има туристи дење, но никој не останува во текот на ноќта.

Mutter Museum, Philadelphia
Од исечена човечка глава во стаклен ковчег па се до до ужасна збирка на зачувани претседателски тумори и статуа од гипс на сијамските близнаци Чанг и Инж (како и нивните вистински црни дробови), музејот Мутер мора да се види, особено ке им е интересен на оние на кои филмот Dead Ringers им се допаднал.

Manchac Swamp, Louisiana
Како што го туркате вашиот чун во мочуриште на светло од факел, антички чемпреси и шпански мов се протегаат низ водата. Тоа далечно лелекањето што се слуша можеби е rou-ga-rou,друга верзија на врколак. Manchac мочуриштето, ака "Проколнатото мочуриште," во близина на Њу Орлеанс е рај за готите. Една затворена вуду кралица се вели дека фрлила клетва на овие водени простори при крајот на 19-ти век, што резултира со исчезнување на три села во ураган во 1915 година.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Тоа со Винчестер и куќана со коски се ептен спуки, а за Припјат да е напуштен ама нема некоја приказна како пример 350 души се испофрлиле од зграда без никаква причина за да го направи толку морничаво, но сепак не е за да не се спомне се разбира.

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
мостот е прекрасна градба дури и јас коа би се фрлала би се фрлила од таму. ХАХАХАХ
шала .
ТОа со чернобил е жалосно стварно, а и графитееее.. брррр

Hatred

save.exit.planet
Член од
17 мај 2010
Мислења
83
Поени од реакции
4
шо е толку страшно?..повеќе е напуштено од морничаво..да не ја знаев целата приказна ќе беше уште една распадната зграда..бар кај нас у Скопје тоа не те чуди лол

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
според мене најстрашно место е шумата. ама, не ми е јасно, зашто сите тие луѓе се испоубиле во шумата? мислам, има нешто или они сами сакале?
и тоа со кучињата, дали се знае зашто сакаат да се убијат од тој мост?

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Припјат да е напуштен ама нема некоја приказна како пример 350 души се испофрлиле од зграда без никаква причина за да го направи толку морничаво, но сепак не е за да не се спомне се разбира.
припјат е морничав поради моменталната напуштеност, фактот дека никогаш нема да има услови за живот и на судбината што му се заканува на идните генерации во негова близина, тоа е атомски вулкан, чие згаснување би опфатило толку долг временски интервал, со други зборови "до појавување на втор Исус"

Kajgana Shop

На врв Bottom