Облека за матурска вечер [за машки]

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 41817
Најдобра комбинација за матура, за машки, од Лиска беше поставена сликава.
Според мене, најтоп е.
Не ми се допаѓа џинсот во приказнава... Многу подобра би била комбинацијата со панталони. Од друга страна, сакото е ПРЕКРАСНО :love:

Да не знае некој каде би можел да најдам некое вакво слично сако
casual-dress-style-men-1725-jpg.41817

zyrp6.jpg

Еееее го ПОГОДИ ! Алал нека ти е ! :D

Баш нешто вака во овој стил би сакал да излгедам, нормално без завртени ногавици

:D

Нема потреба од костум, секако кога ќе седнеш палтото ќе го соблечеш и толку, следен пат ќе чекаш свадба за да може да го носиш. За тие 9000 ден што ги имаш за трошење подобро земи си патики од 4000 ден а другите пари за панталони, кошула, ремен и часовник мислам дека ќе ти стигнат. Јас би избрал модел како овоа на сликата фрамерки од тенок материјал (сиви или црни) со излед на панталони, а никако од оние скинате и избелеаните фармерки, класични патики (црни или бели) и еднобојна тесна кошула (никако везена или карирана).
Многу се убави овие панталони јас имам слични светло сиви се може да се носат и на класични патики.
r2kSP.jpg

Screen-Shot-2012-03-29-at-9.28.19-AM.png

Men-s-Fashion-Shirt.jpg

Нема потреба од костум, секако кога ќе седнеш палтото ќе го соблечеш и толку, следен пат ќе чекаш свадба за да може да го носиш. За тие 9000 ден што ги имаш за трошење подобро земи си патики од 4000 ден а другите пари за панталони, кошула, ремен и часовник мислам дека ќе ти стигнат. Јас би избрал модел како овоа на сликата фрамерки од тенок материјал (сиви или црни) со излед на панталони, а никако од оние скинате и избелеаните фармерки, класични патики (црни или бели) и еднобојна тесна кошула (никако везена или карирана).
Многу се убави овие панталони јас имам слични светло сиви се може да се носат и на класични патики.
Прегледај го приврзокот 41823

Прегледај го приврзокот 41822

Прегледај го приврзокот 41821

Да да се согласувам со тебе, само ќе гледам патики на крај да купам.

Искрено.......од ваквиве ципели ми се повраќа......Некоја 21 век верзија на кондурите што ги носеа типци ала Синан Сакиќ и браќата од Шутка и Бит Пазар.
Уффф се ежам кога ќе видам некој вакво нешто да носи.Али ок,вкусови се во прашање.
Еве на што мислам.........1:04 е моментот.Исти курац се.....

Еве го и Екрем.......со црни.

e сеа и ти цепидлачиш....не се опинци овие ,баш се убави ...али сепак ги носат од 25 год па нагоре ,се гледа дека уште сте мали за овие ...за вас само патичиња (y) и не му ја мислите многу многу....а во одела ќе бидете мали мажиња ,а уште некоја ципелица шпицеста или коцкаста ----> врв! :vozbud: вам
ипак ви советувам по кежуал варијанта ,фармерче (панталонче) ,кошулче ,сако (палто) прикладно ко што ставив слика и толку...ем прикладно на годините ем
ќе можете да го носите и после матура... али ипак одлуката,изборот и вкусот се ваши :)

Земи си сако, ќе се осетиш како матурант, не како до продавница да одиш.
Секој ден сте на школо со исти патики, обични панталони и кошулки на кратки, обични.

Мој предлог, еднобојна кошула без апсолутно ништо, мека бледа боја, сако по избор, али темно и повеќе на класично, надоле ваш избор. Секако, не бели патики (ако одите на патика) или шарени фармерки. Еднобојно и едноставно, секогша добитна комбинација. Не се лажете по натрупаност, ако сакате да делите и привлекувате внимание, уште 3.000 одделете за поклон и фатете си убава партнерка. :)

e сеа и ти цепидлачиш....не се опинци овие ,баш се убави ...али сепак ги носат од 25 год па нагоре ,се гледа дека уште сте мали за овие ...за вас само патичиња (y) и не му ја мислите многу многу....а во одела ќе бидете мали мажиња ,а уште некоја ципелица шпицеста или коцкаста ----> врв! :vozbud: вам
ипак ви советувам по кежуал варијанта ,фармерче (панталонче) ,кошулче ,сако (палто) прикладно ко што ставив слика и толку...ем прикладно на годините ем
ќе можете да го носите и после матура... али ипак одлуката,изборот и вкусот се ваши :)
Пеер,опинци се овие што ги постави.......само плави.Друго е и шпиц кондура,друго е опинци....ова е некоја модерн деј верзија на тие од видеата што ги ставив :D

Пеер,опинци се овие што ги постави.......само плави.Друго е и шпиц кондура,друго е опинци....ова е некоја модерн деј верзија на тие од видеата што ги ставив :D
e пеер нема везе ,али ај нека ти бидат :eek::icon_lol:

во Беверли Хилс (капиштец) баш денеска се изнашетав и видов баш вакви чевли горе на сликава има и разни модели и чинат некаде околу 1500ден (CAT) така пишува на чевелот искрено јас ќе купам такви деновиве и на крај патики на матура не доаѓа во предвид бидејќи патиките не се за танцување освен ако играш хип-хоп или брејкденс;):)

не дека сум некој пребендисан или педер ама стварно незнам шо да облечам за матурската....ај вие предложете ми нешто...

сако,некоја маичка или кошула доколку сакаш(немора да е класична),пантолони и патики,зависи каков стил имаш.Немој никако некој чеел да клаваш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom