Облека за матурска вечер [за машки]

Џ

ЏинЏер

Гостин
Прегледај го приврзокот 41817
Најдобра комбинација за матура, за машки, од Лиска беше поставена сликава.
Според мене, најтоп е.
Не ми се допаѓа џинсот во приказнава... Многу подобра би била комбинацијата со панталони. Од друга страна, сакото е ПРЕКРАСНО :love:

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.349
Поени од реакции
5.472
Да не знае некој каде би можел да најдам некое вакво слично сако

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891

Еееее го ПОГОДИ ! Алал нека ти е ! :D

Баш нешто вака во овој стил би сакал да излгедам, нормално без завртени ногавици

:D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Нема потреба од костум, секако кога ќе седнеш палтото ќе го соблечеш и толку, следен пат ќе чекаш свадба за да може да го носиш. За тие 9000 ден што ги имаш за трошење подобро земи си патики од 4000 ден а другите пари за панталони, кошула, ремен и часовник мислам дека ќе ти стигнат. Јас би избрал модел како овоа на сликата фрамерки од тенок материјал (сиви или црни) со излед на панталони, а никако од оние скинате и избелеаните фармерки, класични патики (црни или бели) и еднобојна тесна кошула (никако везена или карирана).
Многу се убави овие панталони јас имам слични светло сиви се може да се носат и на класични патики.
r2kSP.jpg

Screen-Shot-2012-03-29-at-9.28.19-AM.png

Men-s-Fashion-Shirt.jpg

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Нема потреба од костум, секако кога ќе седнеш палтото ќе го соблечеш и толку, следен пат ќе чекаш свадба за да може да го носиш. За тие 9000 ден што ги имаш за трошење подобро земи си патики од 4000 ден а другите пари за панталони, кошула, ремен и часовник мислам дека ќе ти стигнат. Јас би избрал модел како овоа на сликата фрамерки од тенок материјал (сиви или црни) со излед на панталони, а никако од оние скинате и избелеаните фармерки, класични патики (црни или бели) и еднобојна тесна кошула (никако везена или карирана).
Многу се убави овие панталони јас имам слични светло сиви се може да се носат и на класични патики.
Прегледај го приврзокот 41823

Прегледај го приврзокот 41822

Прегледај го приврзокот 41821

Да да се согласувам со тебе, само ќе гледам патики на крај да купам.

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
Искрено.......од ваквиве ципели ми се повраќа......Некоја 21 век верзија на кондурите што ги носеа типци ала Синан Сакиќ и браќата од Шутка и Бит Пазар.
Уффф се ежам кога ќе видам некој вакво нешто да носи.Али ок,вкусови се во прашање.
Еве на што мислам.........1:04 е моментот.Исти курац се.....

Еве го и Екрем.......со црни.

e сеа и ти цепидлачиш....не се опинци овие ,баш се убави ...али сепак ги носат од 25 год па нагоре ,се гледа дека уште сте мали за овие ...за вас само патичиња (y) и не му ја мислите многу многу....а во одела ќе бидете мали мажиња ,а уште некоја ципелица шпицеста или коцкаста ----> врв! :vozbud: вам
ипак ви советувам по кежуал варијанта ,фармерче (панталонче) ,кошулче ,сако (палто) прикладно ко што ставив слика и толку...ем прикладно на годините ем
ќе можете да го носите и после матура... али ипак одлуката,изборот и вкусот се ваши :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Земи си сако, ќе се осетиш како матурант, не како до продавница да одиш.
Секој ден сте на школо со исти патики, обични панталони и кошулки на кратки, обични.

Мој предлог, еднобојна кошула без апсолутно ништо, мека бледа боја, сако по избор, али темно и повеќе на класично, надоле ваш избор. Секако, не бели патики (ако одите на патика) или шарени фармерки. Еднобојно и едноставно, секогша добитна комбинација. Не се лажете по натрупаност, ако сакате да делите и привлекувате внимание, уште 3.000 одделете за поклон и фатете си убава партнерка. :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
e сеа и ти цепидлачиш....не се опинци овие ,баш се убави ...али сепак ги носат од 25 год па нагоре ,се гледа дека уште сте мали за овие ...за вас само патичиња (y) и не му ја мислите многу многу....а во одела ќе бидете мали мажиња ,а уште некоја ципелица шпицеста или коцкаста ----> врв! :vozbud: вам
ипак ви советувам по кежуал варијанта ,фармерче (панталонче) ,кошулче ,сако (палто) прикладно ко што ставив слика и толку...ем прикладно на годините ем
ќе можете да го носите и после матура... али ипак одлуката,изборот и вкусот се ваши :)
Пеер,опинци се овие што ги постави.......само плави.Друго е и шпиц кондура,друго е опинци....ова е некоја модерн деј верзија на тие од видеата што ги ставив :D

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
Пеер,опинци се овие што ги постави.......само плави.Друго е и шпиц кондура,друго е опинци....ова е некоја модерн деј верзија на тие од видеата што ги ставив :D
e пеер нема везе ,али ај нека ти бидат :eek::icon_lol:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.926
во Беверли Хилс (капиштец) баш денеска се изнашетав и видов баш вакви чевли горе на сликава има и разни модели и чинат некаде околу 1500ден (CAT) така пишува на чевелот искрено јас ќе купам такви деновиве и на крај патики на матура не доаѓа во предвид бидејќи патиките не се за танцување освен ако играш хип-хоп или брејкденс;):)

Shur1keN

Hard Gamer
Член од
27 март 2012
Мислења
60
Поени од реакции
12
не дека сум некој пребендисан или педер ама стварно незнам шо да облечам за матурската....ај вие предложете ми нешто...

P

puppete dolly

Гостин
сако,некоја маичка или кошула доколку сакаш(немора да е класична),пантолони и патики,зависи каков стил имаш.Немој никако некој чеел да клаваш :D

Kajgana Shop

На врв Bottom