FUNKERMAN @ Club Colosseum - 12.04.2012

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
537028_3565469736165_1255551828_33596146_2042331850_n.jpg

Клуб Колосеум во соработка со East European Music Management (EEMM) со особена чест и задоволство за Четврток 12 Април ви ја најавуваат големата ПРЕД ВЕЛИГДЕНСКА ЗАБАВА..

Четврток 12 Април - Холандскиот House DJ и продуцент FUNKERMAN во Клуб Колосеум !!!

Влезници во предпродажба во ЈУГОТОН,КАМАРАД РАМСТОР и РОЗЕ ВЕРО 2 по цена од 200 ден..

*** ПРВИТЕ 500 ВЛЕЗНИЦИ ПО ВЕЛИГДЕНСКА СУПЕР ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД 150 Денари

На врата : 250 ден.

fb event
https://www.facebook.com/events/351800418204986/

Па дали тоа колосеум е повторно клуб?

фала богу певаљкиве ме скинаа со нивната музика

Па дали тоа колосеум е повторно клуб?
Colosseum се трансформира во зависност од приликите :) Еднаш е народњачки клуб, друг пат е техно и диско клуб, а во трет случај е клуб за одржување на концерти на бендови од алтернативната сцена. Се за пари е работава :)

Идеме да се журкаме ! Али гледајте 250 ден за Funkerman, а за некоиси Аца Лукас, Шабан Шаулич и незнам си кој други карта 400 ? Што ќе има дупло повеќе пијани фаци и сељаци на шабансково одколку на Funkerman. Тоа е целата работа, зошто ако на Funkerman стават 400 ден карта што и вреди, одма ќе има мрчење у стил "ууу кој е овој Funkerman за него ли 400 ден да давам, не вреди за ништо, да беше Tiesto да дадам" :) Јас присуствувам на журчево. Али 100% ќе има и многу што едина песна која ја знаат од Funkerman е Speed Up и заради таа песна ќе одат :)

Зошто не ја направија журкава една недела порано?! :(

Заебете Тиесто, АВБ... Фанкермен е мадерфакеерот!!!! Кој кичмолом го напраи лани на 1 јануари, ауууу!!!!

e sega koloseum lici na stariot koloseum :)
pa sto bese toa izminatiot period,aman od toa turbo folk i sabanarija :D

идам,иако уште ќе смрди на мишки!!!!!!!!!!!!!

ја лани си поминав катастрофа на фанкер ради гужвата немаше место кај да зеам ваздух не па да џускам , и затоа ми остана у сеќавање како една од полошите журки и неам желба да идам пак , а радо би идел ако донесат нешто трансче како што ги донесоа Jerome isma ae , gareth emery , Ashley Walbridge , armin feri i etc ама слабо таа работа осеќа,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom