Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.656
- Поени од реакции
- 48.953
ti sto mislisОва да не верзијата што ја даваат бесплатно ?! Од Епик ?!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ti sto mislisОва да не верзијата што ја даваат бесплатно ?! Од Епик ?!
Maybe ...ti sto mislis![]()
taa e, ali sea e ok, si teraMaybe ...
Пред 2 саата пробав не ме пушти. Баш ќе видам попосле.taa e, ali sea e ok, si tera
hah, normalno za rockstar.Од вчера вечер до пред 3 саата не ми се уклучуваше. Читав серверите им се паднати. Го имате проблемов?
Гура некако вчера и денес. Сега има нов проблем каде влагаш во сервер и не можеш да извршуваш мисии со други играчи, јер рокстарhah, normalno za rockstar.
pogolem problem e infinite loading![]()
so hakoviГура некако вчера и денес. Сега има нов проблем каде влагаш во сервер и не можеш да извршуваш мисии со други играчи, јер рокстар))).
Нејсе, како правите кеш најбрзо?
Imam bunker so criminal expansion packov. I motor club imam. Uste ne znam nisto so igrava, ne i gi razbiram mehanikive.so hakovi
se shalam,
najbrz nacin ti e da gi izigras misiite sho se heists, odma imas tuka okolu 1ipol nim,pa potoa misiite od rockstar. odis vo jobs, missions i rockstar jobs i ke gi najdes
potoa kupi si bunker, i pravi supply pa sell
Aha treba prvo da gi zemes vajda.Imam bunker so criminal expansion packov. I motor club imam. Uste ne znam nisto so igrava, ne i gi razbiram mehanikive.
Хххх, гејмерите сами си се криви. Ама стварно, со кој памет некој би ја земал по трет пат истата игра? Јас да сум на чело на Рокстар уште 5 години нема да видат нова игра.PS3, PS4, PS5. Milking gamers for 7 years....
Ајде можи да изиграме. Имам кражба за вршење никако да најдам луѓе да ја извршам.Има ли некој заинтересиран за злосторничко здружување во праење пари ....Help me,help you !!!!Кој е заинтересиран за онлајн игра, контактирајте слободно .....
![]()
Ајде можи да изиграме. Имам кражба за вршење никако да најдам луѓе да ја извршам.Има ли некој заинтересиран за злосторничко здружување во праење пари ....Help me,help you !!!!Кој е заинтересиран за онлајн игра, контактирајте слободно .....
![]()
![]()
![]()