Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.901
- Поени од реакции
- 49.947
ti sto mislisОва да не верзијата што ја даваат бесплатно ?! Од Епик ?!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ti sto mislisОва да не верзијата што ја даваат бесплатно ?! Од Епик ?!

Maybe ...ti sto mislis![]()
taa e, ali sea e ok, si teraMaybe ...
Пред 2 саата пробав не ме пушти. Баш ќе видам попосле.taa e, ali sea e ok, si tera
hah, normalno za rockstar.Од вчера вечер до пред 3 саата не ми се уклучуваше. Читав серверите им се паднати. Го имате проблемов?

Гура некако вчера и денес. Сега има нов проблем каде влагаш во сервер и не можеш да извршуваш мисии со други играчи, јер рокстарhah, normalno za rockstar.
pogolem problem e infinite loading![]()
))). so hakoviГура некако вчера и денес. Сега има нов проблем каде влагаш во сервер и не можеш да извршуваш мисии со други играчи, јер рокстар))).
Нејсе, како правите кеш најбрзо?
Imam bunker so criminal expansion packov. I motor club imam. Uste ne znam nisto so igrava, ne i gi razbiram mehanikive.so hakovi
se shalam,
najbrz nacin ti e da gi izigras misiite sho se heists, odma imas tuka okolu 1ipol nim,pa potoa misiite od rockstar. odis vo jobs, missions i rockstar jobs i ke gi najdes
potoa kupi si bunker, i pravi supply pa sell
Aha treba prvo da gi zemes vajda.Imam bunker so criminal expansion packov. I motor club imam. Uste ne znam nisto so igrava, ne i gi razbiram mehanikive.
Хххх, гејмерите сами си се криви. Ама стварно, со кој памет некој би ја земал по трет пат истата игра? Јас да сум на чело на Рокстар уште 5 години нема да видат нова игра.PS3, PS4, PS5. Milking gamers for 7 years....
Кој е заинтересиран за онлајн игра, контактирајте слободно ..... 
Ајде можи да изиграме. Имам кражба за вршење никако да најдам луѓе да ја извршам.Има ли некој заинтересиран за злосторничко здружување во праење пари ....Help me,help you !!!!Кој е заинтересиран за онлајн игра, контактирајте слободно .....
![]()
Ајде можи да изиграме. Имам кражба за вршење никако да најдам луѓе да ја извршам.Има ли некој заинтересиран за злосторничко здружување во праење пари ....Help me,help you !!!!Кој е заинтересиран за онлајн игра, контактирајте слободно .....
![]()
![]()
![]()