Фан Клуб: Интер

Му легна...

Сериозно, послаб Удинезе со години не сум видел, топката од своја половина не можат да ја исфрлат. Ова беше тим кој растураше од контри.

Ова е СФ, сериозно. Добро вика Ио. Никој, никогаш, ги нема вака надиграно Удинезе на Фриули. Па поготовно не Интер, кој секогаш се мачел со Удинезе на гости.

Ова дефинитивно најслабиот Удинезе што некогаш сум го гледал.

Ако има некои промени до крајот на полувремето ве молам за информација.

Ми се расипа телевизорот.

gi otvorivme kako cigan cokolado

odlicno postavena igra od Mazzari
Uste podobro sprovedeno na delo

dobro ce bide Verona da kiksne denes

Главната разлика во однос на минатите сезони е што оваа сезона играчите се физички неверојатно спремни. Очигледно фитнес тренерите што овој ги донесе со него се многу многу добри. Нормално помага и тоа што има само едно натпреварување на кое што треба да се фокусираат, ама и се гледа дека има огромна разлика во кондиционото ниво на играчите. Скоро сите 50-50 ситуации ги добиваме ние, а во Италија тоа е половина добиен натпревар. Дури и пресингот изгледа добро.

Комплетната одбрана излезе поради повреди :facepalm:

Исус ја пропушта следната утакмица поради картони.
Мислам дека против Ливорно играме,да им се појавиме со 9 играчи и без Ханда на гол,ќе ги тепаме.Не за друго,редовно им праќаме играчи на позајмница.

Лесна,убава,заслужена победа,ама и многу слаб Удинезе,скоро и да не играше.Но тоа не го занемарува фактот дека денеска беа силувани.
Уште Аталанта да паднеше,се ќе беше многу многу подобро.И вака не е лошо,FORZA !!

Комплетната одбрана излезе поради повреди :facepalm:

Плус Хуан доби жолт и ке одсуствува од следниот натпревар, ќе видиме како Мацари ке се снајде.

Три замени сите три принудни.

Ајде малце пооптимистички, јас мислам дека ќе ги откиниме Удинезе баш дека сите сметаат дека ќе потфрлиме Обично Интер игра подобро со поквалитетни екипи а ги потценува малите и така губиме поени.

Да си се самоцитирам.

Рутински си ги тепавме. Паласио, Гуарин, Алварез и Камбиасо (има ептен осет за простор и знае да пресече топка како никој друг во тимов) беа супер. Хуан беше исто добар но не му требаше оној фејл момент при крај и сега ќе го пропушти наредниот натпревар.

Многу ми е жал за машината Гуарин што нема среќа со завршниците, секој натпревар по некоја пречка или статива. :D

Јас послаб Удинезе немам видено до сега, барем откако пратам Серија А. И кога сме биле најјаки они ни правеле проблеми, ни давале голови, не мачеле до коска... Многу беа бедни денес, топка од половина не изнесоа, срамота ќе беше да не тепавме. Рутинска и пред се многу битна победа за Интер, сега следи меч дома со Ливорно, под дифолт тоа се три бода, си го имаме со нив.

Времето почнува да лаже.Јас мислев ќе затопли во Бергамо,тоа затопли во сибирското Удине.
Доста јадење бурек,вакво удинезе слабо немаме видено итн.Интер си победи,ги надигра,ги растури мамата им ја расплаче.Контрите нека си ги чува за некој следен нивни противник!
КАМБИЈАСО - играч со мозок!

Времето почнува да лаже.Јас мислев ќе затопли во Бергамо,тоа затопли во сибирското Удине.
Доста јадење бурек,вакво удинезе слабо немаме видено итн.Интер си победи,ги надигра,ги растури мамата им ја расплаче.Контрите нека си ги чува за некој следен нивни противник!
КАМБИЈАСО - играч со мозок!

Сообраќаец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom