Фан Клуб: Интер

Брадата на Деко е баш океј муабет, исто и на Чак Норис, овај Син де.

Мислам дека му е генерално видување тоа. Од брадата на Деко нема паднато добар муабет...

Многу ме нервира вакви карактери. Нека кажи конкретно, кој треси глупости и оти се глупости. Во случајов се прај демек, тој се' разбира и не сме достојни да ни објаснува. Се крева една скала погоре.

Јас разбирам пристрасност. Ковачич ми е и мене еден од поомилените во тимов, и и јас сакам да стани комбинација од Чави и Иниеста во Интер. Има неверојатен потенцијал. Ама да кажите дека изиграл добро последниве две утакмици, или уште полошо, да речите дека бил еден од подобрите, тогаш стварно не знам шо да речам.

Детено НЕ ЗНАЈ да игра АМЦ во моментов. Значи, остај то атрибутите што ги поседува, НЕ ЗНАЈ да се снајди на таа позиција. Вчера а поготово во Саботата му фалеше мапа или ГПС да му кажува кај се најдува и кај да се движи. Значи тотално изгубен е во просторот. Една топка асолна не подаде. Ќе ја прими, и или на прва че ја врати, или че потрча 10 метри и че ја врати назад негде упм. Или че проба продор да прај, и или че му ја зема или че се сопни сам. Ефективност нула.

Е сега, ако гледа потенцијал Мацари за Ковачич како АМЦ, поарно нека го вежба на тренинзи дури не научи да ја игра таа позиција, па тек од ко че се ухода нека го клава да игра. Вака само можи да му падни самодовербата и да имаме уште еден Пирло, Карлос и така натаму...

Друга варијанта е, да го игра средина. Фактички да ги сменат позициите со Алварез. Во овај случај уште во моментов би виделе бенефит, имајќи во предвид дека очајно ни фали еден Наинголан во моментов.

Алварез. Ги јадам сите лајна шо ги имам кажано за него. Сигурен сум дека уште не покажува 100%. Гарант втората полусезона че биди дупло појак, и в лето тешко дека ќе го задржиме ко че скокна волциве со по 30 милиони понуди. Памтете ми го муабетов.

Гуарин. Да имаше 40 ајкју че имаше потенцијал да биди еден од најјаките играчи бокс ту бокс. Ама ете чоеко нема. Зато со две раце потпишувам да се продај, и со тие средства, плус некое милионче да се земи Наинголан. Така една класа појака средина ќе имаме. Ова за Јануари прам муабет.

То е. Во јануари доволно е само да се смени Гуарин со Наинголан, и можиме да догураме до 3 то место.
В лето е друга прикаската. Тогаш че треба ајле да се пазари. Замена за Камбиасо, некој страшен бек, страшен централен, и ако не биди ништо од децава напред (мада мислам дека Икарди можи да биди ала Виери) тогаш некој страшен шпиц ала Левандовски.
То ако го напрајме, в година земаме титула со Џигерицава.

Немој така за кова - allmighty!Немој !!!Стај ги розевите очила и ке го видиш Иниеста во малиов.Јас така направив и сега Снајдер во најдобри денови ми е мало дете за играчиштево.10 асистенции на исто толку утакмици,плус 5 гола,од кои два убер јаки од слободен,пошто и многу јак удар ми има малиов од кога ги лупнав розевиве наочари со потпис од ковачич д кинг :cool:
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 15:51 ---
Јас разбирам пристрасност. Ковачич ми е и мене еден од поомилените во тимов, и и јас сакам да стани комбинација од Чави и Иниеста во Интер. Има неверојатен потенцијал. Ама да кажите дека изиграл добро последниве две утакмици, или уште полошо, да речите дека бил еден од подобрите, тогаш стварно не знам шо да речам.

Детено НЕ ЗНАЈ да игра АМЦ во моментов. Значи, остај то атрибутите што ги поседува, НЕ ЗНАЈ да се снајди на таа позиција. Вчера а поготово во Саботата му фалеше мапа или ГПС да му кажува кај се најдува и кај да се движи. Значи тотално изгубен е во просторот. Една топка асолна не подаде. Ќе ја прими, и или на прва че ја врати, или че потрча 10 метри и че ја врати назад негде упм. Или че проба продор да прај, и или че му ја зема или че се сопни сам. Ефективност нула.

Е сега, ако гледа потенцијал Мацари за Ковачич како АМЦ, поарно нека го вежба на тренинзи дури не научи да ја игра таа позиција, па тек од ко че се ухода нека го клава да игра. Вака само можи да му падни самодовербата и да имаме уште еден Пирло, Карлос и така натаму...

Друга варијанта е, да го игра средина. Фактички да ги сменат позициите со Алварез. Во овај случај уште во моментов би виделе бенефит, имајќи во предвид дека очајно ни фали еден Наинголан во моментов.

Алварез. Ги јадам сите лајна шо ги имам кажано за него. Сигурен сум дека уште не покажува 100%. Гарант втората полусезона че биди дупло појак, и в лето тешко дека ќе го задржиме ко че скокна волциве со по 30 милиони понуди. Памтете ми го муабетов.

Гуарин. Да имаше 40 ајкју че имаше потенцијал да биди еден од најјаките играчи бокс ту бокс. Ама ете чоеко нема. Зато со две раце потпишувам да се продај, и со тие средства, плус некое милионче да се земи Наинголан. Така една класа појака средина ќе имаме. Ова за Јануари прам муабет.

То е. Во јануари доволно е само да се смени Гуарин со Наинголан, и можиме да догураме до 3 то место.
В лето е друга прикаската. Тогаш че треба ајле да се пазари. Замена за Камбиасо, некој страшен бек, страшен централен, и ако не биди ништо од децава напред (мада мислам дека Икарди можи да биди ала Виери) тогаш некој страшен шпиц ала Левандовски.

Немој така за кова - allmighty!Немој !!!Стај ги розевите очила и ке го видиш Иниеста во малиов.Јас така направив и сега Снајдер во најдобри денови ми е мало дете за играчиштево.10 асистенции на исто толку утакмици,плус 5 гола,од кои два убер јаки од слободен,пошто и многу јак удар ми има малиов од кога ги лупнав розевиве наочари со потпис од ковачич д кинг :cool:

Денис ми е еден од најомразените играчи , добро од 15 гола дадени во дресот на Аталанта , тој има половина дадено на Интер !!

Го нема оној победнички менталитет оваа екипа , нема константност а тоа е најважно за да се надеваме на пласман до 3 место.

Многу ме нервира вакви карактери. Нека кажи конкретно, кој треси глупости и оти се глупости. Во случајов се прај демек, тој се' разбира и не сме достојни да ни објаснува. Се крева една скала погоре.

Не беше лош постот ама на крајот кога го спомна Левандовски испадна многу смешен па затоа џон траволта напиша глупости насекаде

На мојов пост се однесува ова?
Мислам дека му е генерално видување тоа. Од брадата на Деко нема паднато добар муабет...

Не се однесува на твоето мислење, еве Ио Соно ти објасни. И не, не се кревам една скала погоре туку ме мрзеше да цитирам 500 мислења што се испишани во последниве 24 часа. Ве читам и се чудам, Паласио не разбирал фудбал, Ковачиќ да оди на позајмица, за Гуарин со две раце потпишувате да си оди, Таидер истотака не бил добар.

Единствено нешто што вреди е постот на Син, и ќе издвојам еден посебен дел `Камби сообраќаецот` :D:D

бај д веј, па добри си беа муабетчињата за брадичето на Деко и Син бе, барем се смешкавме. :icon_mrgr:
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 16:32 ---
Не беше лош постот ама на крајот кога го спомна Левандовски испадна многу смешен па затоа џон траволта напиша глупости насекаде

Џон Траволта нигде ништо не напишал, јас напишав :icon_mrgr::P.

И да бе у право си, Левандовски со ништо ама баш со ништо не ми е нешто посебен како убер класа напаѓачиште како што го праат повеќето.

Џеко, Кун, Суарез, Диего Коста, Манџукиќ, Фалкао се богови за него, бар според мене.

Џон Траволта нигде ништо не напишал, јас напишав :icon_mrgr::P.

И да бе у право си, Левандовски со ништо ама баш со ништо не ми е нешто посебен како убер класа напаѓачиште како што го праат повеќето.

Џеко, Кун, Суарез, Диего Коста, Манџукиќ, Фалкао се богови за него, бар според мене.

Во ред тоа е твое мислење..но Левандовски да дојди кај нас се коси со научна фантастика бидејќи моментално сме помал,понеамбициозен и посиромашен клуб од Дортмунд, и по која основа ќе дојди кај нас макар Тохир да понуди 70 милиони..затоа муабетите за Левандовски се трагикомични...а и ја претеруваш Манџукич е добар но не е на нивото на Леванголски

Единствено нешто што вреди е постот на Син, и ќе издвојам еден посебен дел `Камби сообраќаецот` :D:D

бај д веј, па добри си беа муабетчињата за брадичето на Деко и Син бе, барем се смешкавме. :icon_mrgr:

Ондак се извинувам :D
А за Гуарин, ако можам и со носов че се потпишам ако се донеси Раџа на неговото место.

Како е момци? :D

Жустра дискусија па нема да навлагам многу во детали само ќе кажам дека очајните услови и лошиот терен не ни дозволија да ја играме својата игра а и уморот си го направија своето. Толку

Ајде малце пооптимистички, јас мислам дека ќе ги откиниме Удинезе баш дека сите сметаат дека ќе потфрлиме Обично Интер игра подобро со поквалитетни екипи а ги потценува малите и така губиме поени.

го забораваш факторот камбијасо. сите овие претумбации и играње на играчи надвор од позиција е поради тоа што никој не смее да го седне на клупа. и да дојде раџа ќе мора да игра amc или крило за да му се удоволи на егот на камби. замисли средина со наинголан место камбијасо. ковачиќ - раџа - гуарин со рики и паласио позади икарди/милито. а и ќе има повеќе простор за белфодил.

Guarin vcera kolku i da bese los, ne smeese da izleze, a i Macari go cedi sekoj mec od start, mislam deka skoro site natprevari gi pocna od start, valjda go izvadi radi umor, Kovacic trebase prv na tapet, i onoj od argetinskion klan, nivniot predvonik, Kambi soobrakaecot.

Mnogu loso brkase vcera Macari gol u vtoro, epten, ako voopsto i moze da se narece toa brkanje na gol, sve bese jalovo, greski milion, bocno opasnost Nula, tek na kraj malce se osokolija ali dzabe, premnogu bea pretpazlivi, epten, se gleda deka igraat so strav i seuste vladee ogromna nesigurnost, i slabo stojat so samodoverbata ...

Udinese sea sledni, uste eden ubet tezok mec za niv, po sto sledat 4 meca koj ubeden sum deka ke gi dobijat, ama do niv mora da se vleze bar so edna pobeda, sto znaci, Udinese da padne. Tezok ispit ali mora da go polozat.

Ми се допадна делот од постот каде што напиша „Камби сообраќаецот“ :pos: :pos: :pos:

не биди биполарен неписмењак цел свет ќе ти се смее.

Млад е, ќе научи дека Мусачо е тој што треба да биде предвоник на средниот ред.

едит: Стефан ми ги земал зборовите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom