Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време се обидувам да станам... ама никако да ми успее!
не за џабе имам порака на мсн После тоа што ке ти го направам и пеколот ке ти изгледа на рај! хаха...
Од друга страна гледам дека има и позитивности во тоа ако си злопамтило, поради тоа што ако прекутуваш или пак ги забораваш лошите работи кои ти ги направиле тие личности ке те искористуваат после тоа...

ке си се пронајдат многу во овој пост.

duri i mi e maka oti neznam ubavo da im se razlutam na tie so mi zgresile:toe: ,a ne pa zlopamtilo toa za mene e samo poim

Извадок од хороскоп за Скорпија

Таа е целосно верна кон малиот број пријатели, знае да ги ислуша, и со два, три збора веднаш да укаже на решението на проблемите. Но кога ќе биде еднаш повредена, таа никогаш не заборава и ќе се најде еден момент во иднината кога повеќекратно ќе се одмазди. Важи за најопасен неприајтел, која како и животното шкорпија, брзо и молскавично го вбризгува отровот во изненадената жртва.

епа зло памтам и дупло враќам:zlo:

ne sum zlopamtilo,no pamtam mnogu dobro se!:vozbud:

Хехехе често се лутам али брзо ми поминува.. добро и зависи за што сум се налутила... Ако некој стварно ме извадил од контакт... тогаш...

хммм дали сум злопамтило-зависи за кого,дека све памтам,памтам да али дека све враќам-не(ретко враќам,ако некој ептен ја заебал работата)

Не сум воопшто, а што е најтрагично-викам дека сум.:pos: Понекогаш и го мислам тоа, ама е само моментална реакција од напиздувањето.
Многу пати така и имам простено на најдобрата другарка (што нормално веќе не ми е) и тоа за прилично сериозни работи, и секогаш испаѓав глупа затоа што не ја терав да „плати” за грешките, а таа си го искористуваше тоа секој пат.
Кога ќе размислам подобро, веројатно и затоа другарството ни траеше толку долго.:zbunet:

Во последно време лутина држам 10 минути. После тоа пак се смирам со тој што сум се расправал....

Никогаш не сум бил злопамтило, ни пак ќе бидам. За да му држам лутина на некој треба да ми згреши многу...

Памтам зло само ако несреќникот стварно ми стапнал на жуљ, и ќе му вратам, макар последно ми било. Сум занемарувал и поголеми и помали работи - нека им служи на чест на персоните што ми нанеле зло.

Не знам што меморија ќе имав, ама какви работи ми остануваат во глава... Понекогаш не можам да си се изначудам на сама себе.
Се` памтам. Се`, до најмали детали, ама не за да вратам, зашто лутината ми поминува брзо.
Понекогаш сакам да бидам уште лута на некого, а веќе во наредните 10 минути или следниот ден ми поминува се`.
А кога ќе дојдам во ситуација да се докаже дека сум била во право, и тогаш кога треба да и`/му ги плеснам работите во лице, одеднаш не ми вреди, кога веќе сме го поминале тоа, јас пак да правам проблем. И така...:skoka:

ne sum zlopamtilo :) ne cekam za da vratam tuku vo momentot se ubavo ke si kazam i ke se ispraznam

Злопамтило не сум...но сепак SAME LIKE EMMA исклучително добро памтам што се десило и како се десило но сепак не пагам на нивото на кој паднал некој со цел да ме попизди....така да лутина 10мин го ставам оној привремено у persona non grata и терам работа ...:icon_lol:

Ne sum zlopamtilo nikogas ne sum sakala da se osvetuvam i sl...ako taa licnost mi zgresila poveke ne e ziva za mene i neka pravi so saka, za mene ne postoi, a voopsto ne sum od onie koi bi idele i bi i ja raspukale glavata ili bi se vpustile vo karanici...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom