Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
first time

уште влегувам на форумов и да ви кажам никој од овде се уште не знам ама да ви кажам дека сигурно има лицемери кои на темава "ДАЛИ СТЕ ЗЛОПАМТИЛО" напишале дека не се злопамтило...

уште влегувам на форумов и да ви кажам никој од овде се уште не знам ама да ви кажам дека сигурно има лицемери кои на темава "ДАЛИ СТЕ ЗЛОПАМТИЛО" напишале дека не се злопамтило...
jas napisav deka sum,pa sto ima vrska ako sum?

Ако долго време се лутам, тоа ме боли, а не сакам да ме боли, така да заборавам (иако некогаш иде потешко ама се трудам :toe:) , и така ми е полесно да продолжам понатаму...

bi sakala da kazam ne, megjutoa si znam deka ednostavno ne mozam da prostam pogolemi greski ili cinizam kon mene

Заависи за некој посериозни работи да ...ама не сум баш злопамтило за да му вратам на тој/таа шо ми згрешил ама тоа кај мене може од надвор не се познава ама секоја негативна ситница ми остава голем минус.. и пак дојдовме дека тоа го памтам значи сум злопамтило

pamtam ako nekoj mi zgresil nesto, ali da mu nastetam to nema da se sluci nikogas.

Не сум воопшто многу брзо заборавам..И се чудам многу пати како некои работи сум можела да ги простам....:toe:

pamtam ako nekoj mi zgresi nesto...ama sepak potoa namerno da probam da i nastetam na taa licnost ne bi se obidela nikogas, pa taka da ne znam bas dali sum nekoe golemo zlopamtilo....(no covecki e da se gresi,neli)...

apsolutno zlopamtilo sum :D iako ne sum skorpija :)

Auuuu mnogu golemo zlopamtilo sum. Samo da mi se vrati sekjavanjeto.Ova amnezijava me unisti.
:) Se salam.Ic ne sum zlopamtilo.

Зависи за шо. Пак искрено у повеќето случаи мислам дека не сум злопамтило. Освен за тие нешта шо ми значиле нешто, памтам -не вракам.

Никогаш ништо не заборавам.Лутината поминува,можам да простам,ама по потреба после му ја вадам низ нос случката на тој што ми "згрешил".:hehe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom