Група Ц (Англија, САД, Алжир, Словенија)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хммммм...За утре....

Очекувам сигурна победа на Англија, но мислам дека на полувреме ке биде 1-0 за Англија и на крајот ке биде до кај 2-0 или 3-0...Очекувам сигурна победа на Англија...

Поздрав

За утре се надевам на победа на Англија, Руни да им даде 1-2 гола и Ламп конечно да изигра за Англија како што игра во Челзи зошто многу не се залага во репрезентација!

Руни не игра денеска?

Денес очекувам целосна доминација од страна на Англија и да победи со 2-0,3-0.....

Се надевам дека Англија ќе блесне на светсково и дека ќе имаат одличен старт денес против Америка

ПС. Руни ќе игра Ѓоре

Оти имаше црвен на предходното СП затоа мислев дека нема да игра а и на Еуроспорт кажаа така.

Де бе зарем не ја слушна изјавата на нашиот Ониеву дека ќе го стави во џеб Руни? :icon_lol:

Ќе биде ова интересен меч, особоено за мене - ми играат моите фаворити и тоа еден против друг, благо наклонет накај Англија, но мислам дека Американците ќе се покажат во вистинско светло и ќе покажат дека на ова светско ќе постигнат голем успех, типувам на победа на Англија со 1 гол разлика 2-1 или 3-2 :)

FA_crest_2009.svg

501pxussoc.png

вечер сакам 7+, ае доста тапшање беше, 5 гола у 4 утакмици, јебемти Светско...
4:3 нека тепа вечер кој било, битно да се истурат од голови!

Вечер навивам за Англија,очекувам да ги растурат Јенките со 3+,редно време е да паднат голови на светсково :D

И јас сакам да има повеќе од 3 гола....досега слабо со голови....ае малку нека живни светсково....очекувам победа од Англија со 3+

Се надевам ќе се паднат Англија и Германија во четвртфинале или осминафинале :vozbud: Ке биде меч за паметење

Ѕверој јенкиве. Демпси и Донован. Англичаниве се лузери, немаат креативен играч ... XD

Грин на бесилка, стално мора да има некој во Англија да заебе, играта засега им е тиња, мора да сменат нешто!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom