Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само што го изгледав FF6, интересен беше. Друго не коментирам, освен....
Добро бе, да му e'ам мајката, на крај коа се кичмеа на пистата, пистата пола Македонија долга а?![]()
Што се фаќаш за таков детал во филм. Филм е![]()
Сега мајндфак му направи...Europa Report e na nivo na Moon i sigurno pokraj Oblivion i Gravity eden od najdobrite SF za 2013
Случајно наидов на овој трејлер, не знам зошто ама ми изгледа како убав краток филм.
Треба ли да се чека да се појави на Блу Реј ? Знае некој како излегуваат овие по торенти ?
(спојлери ) одколку @dragonsky да напише ревју![]()
Тотално заборавив да напишам ривју за филмот
Добар е филмот ама не е феноменален. Дефинитивно меѓу подобрите филмови па можеби и најдобар што сум го погледнал од филмовите излезени во 2013.
Подобар од голем дел од номинираните за најдобар филм од лани. Повеќе е драма од колку трилер, така да ако очекуваш трилер можеби малку ќе се разочараш бидејќи не е ептен добар трилер ама е поприлично добра драма за реална ситуација што е дел од секојдневието. Глумата е супер како и што би можела да се очекува. Филмот би го опишал како микс на Jagten и Se7en бидејќи цело време такви вибрации ми праќаше некако филмот.
Мала мана му е што филмов трае 2 ипол часа па има премногу "спори" моменти ама сепак ако се внесеш во филмот последниот половина час нема ни да го приметиш
Од мене има 8/10. Добар филм но далеку од перфектен и се надевам дека до крајов на годинава ќе видиме многу подобри филмови (Gravity, Rush, Counselour, Out of furnace, Wolf of wall street и уште пар филмови што во моментов не ми текнуваат).
Како за почеток на сезоната на прикажување на Оскар филмови е добар, ама како што реков ќе се разочарам ако не излезат неколку подобри филмови од овој
П.С. За Prisoners правам муабет![]()