Или лепотани или кеш, нема трето.А као у риал лајф лепотиците се женат за лепотани?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или лепотани или кеш, нема трето.А као у риал лајф лепотиците се женат за лепотани?
Marriage Story - Сај-фај филм во кој што гледачите за момент треба да suspend their disbelief и да веруваат дека некоја ко Скарлет Јохансон би се заљубила во некој ко Адам Драјвер
Тро предвидлив, не?
Има душа филмов, убав баланс и шалтања меѓу комедијата и драмата, плус добрите ликови и нивните реакции ми беа у преден план, затоа и не ми смета што дел од пресвртите се донекаде предвидливи.. иако на прв поглед филмов треба да зависи само од пресвртитеТро предвидлив, не?
Ликовите а и кастингот беа топ, освен онаа никаквата што го носеше филмот,од другите и не видовме нешто многу, може требаше повеќе. Очекував Крег да има поцентрална улога, ама тоа на крај испадна Крис што и не беше така лошо.Има душа филмов, убав баланс и шалтања меѓу комедијата и драмата, плус добрите ликови и нивните реакции ми беа у преден план, затоа и не ми смета што дел од пресвртите се донекаде предвидливи.. иако на прв поглед филмов треба да зависи само од пресвртите
тапа бев оваа година, ниеден од овие не ѕирнав
![]()
Најлошите филмови за 2019 година
Уредниците на Yahoo Entertainment објавија листа на десетте најлоши филмови за 2019 година. Погледнете за кои филмови станува збор: 10. Charlie’s Angelswww.kajgana.com