Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
youth во глобала и мене нешто не ми беше уау како на Злате. Прво превише ликови, после главниве ликови не беа развиени како што треба, сценариото на моменти беше убер досадно, али имаше одлична екипа и заради глумата, музиката и визуелното совршенство доби 6че од мене. Поубав филм од визуелна гледна точка немам гледано одамна. Боите беа бонбонче. :love:

youth во глобала и мене нешто не ми беше уау како на Злате. Прво превише ликови, после главниве ликови не беа развиени како што треба, сценариото на моменти беше убер досадно, али имаше одлична екипа и заради глумата, музиката и визуелното совршенство доби 6че од мене. Поубав филм од визуелна гледна точка немам гледано одамна. Боите беа бонбонче. :love:
Ама ликовите и приказната - катастрофа. На моменти имав чувство ко Сорентино да не знаел на кој лик и чија приказна да се фокусира, па направил калакурница од ликови за кои не ми е гајле и приказни кои никогаш не би ме заинтригирале. И најстрашно од сѐ - не му е прв пат!

Ама ликовите и приказната - катастрофа. На моменти имав чувство ко Сорентино да не знаел на кој лик и чија приказна да се фокусира, па направил калакурница од ликови за кои не ми е гајле и приказни кои никогаш не би ме заинтригирале. И најстрашно од сѐ - не му е прв пат!
Не знам пошто прв филм ми е од Сорентино. Треба да го ѕирнам Grande belezza па да видам дали повторно ќе пуштам негов филм или ќе го игнорирам. Мислев сум го гледал, ама тоа да сум го смешал со The best offer. :icon_mrgr:

Туку ти вратија на мејл дали може да го гледаш Три дена од 17.30? :)

п.с. И да White god е филм и пол. (y)

Срање е филмов не си го троши времето.
Го сметнав вечер да го гледам демек.........го имаше пофалено едно другарче шо се пребира од филмови. Ќе го пуштам да видам, веќе кога ,,потрошив" гигабајти од нетот :D

Го сметнав вечер да го гледам демек.........го имаше пофалено едно другарче шо се пребира од филмови. Ќе го пуштам да видам, веќе кога ,,потрошив" гигабајти од нетот :D
И јас го имав на Watchlist ама освен живописните кадри и Michael Caine нема друг квалитет да се искупи.

Јас се разочарав но може тебе ќе ти биде по вкус.

Туку ти вратија на мејл дали може да го гледаш Три дена од 17.30? :)

п.с. И да White god е филм и пол. (y)
Да, да, денес си го подигнав гратисот. Во Милениум можеш уште сега да си го земеш билетот. Во МКЦ ми рекоа - на денот на проекцијата. Освен Три дена во септември, за рецензија ќе го гледам само уште Mustang. А си купив карта и за Desde Alla. За Panama се мислам.

Инаку, го видов списокот на имиња за гратиси во Милениум - има 60тина пријавени. Мислиш дека би имале шанси? :P

Да, да, денес си го подигнав гратисот. Во Милениум можеш уште сега да си го земеш билетот. Во МКЦ ми рекоа - на денот на проекцијата. Освен Три дена во септември, за рецензија ќе го гледам само уште Mustang. А си купив карта и за Desde Alla. За Panama се мислам.

Инаку, го видов списокот на имиња за гратиси во Милениум - има 60тина пријавени. Мислиш дека би имале шанси? :P
Шансите барем на мене ми се еднаки ко на лотарија - 1 у 2 милиони. За тебе не знам :D
Не се предавам, ќе пробам да пружам добра борба и да напишам што подобра рецензија, али ко неискусен у ова, осеќам дека ќе биде Ви благодарам на учеството, повеќе среќа следниот пат. :icon_mrgr:

Го гледаше некој Марсовец на кино, каков впечаток ви остави. Јас се "заебав" што ја прочитав книгата сега сум ептен нестрплив да го гледам и имам многу големи очекувања

anne-hathaway-long-chic-brunette.jpg

Ане, сонце, нека ми ти е среќен роденденов.
П.с. Во XO да си дадеш по една.:D.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom