Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро брат, немаш пристап до кат или?Можит да фрлит некој торент за Saw вториот и третиот дел, нека биди до кај 1,5 ГБ макс.
Добро брат, немаш пристап до кат или?
Добро брат, немаш пристап до кат или?
Иам брад, ама таму немит, а исто ни на arenbg, a замунда нешто не е достапна.
[DOUBLEPOST=1440415965][/DOUBLEPOST]
Иам брад, ама таму немит, а исто ни на arenbg, a замунда нешто не е достапна.
![]()
Godisnoto gledanje fajkla padna denes. <3
Morav da ja napraam slikava. Specijalno za @Corvus <3
Jared Leto Origins
![]()
Не прочитав дека си го гледал на кино, 15 минути барав торент.Добро возење ми направи филмот, шо знам, вака не сум бил напнат од Prisoners... може да конкурира за најдобар психолошки трилер годинава, тоа лани беше Gone Girl, претходната Prisoners... глумата на Џоел страва, и Ребека Хол и Бејтмен беа солидни. Топ за ова летно време и кино
The Gift
8/10
Eптен е тазе нов, едино ми е криво во државава што нема летни кина на отворено, пример и со кола некаде на некоја полјана. Јас сакам вакви филмови да глеам у кино, еве си ја продолжуам традицијата секоа година да одам на некој добар психолошки, а ретко се дешава добар да испадне, по еден-два макс у годината.Не прочитав дека си го гледал на кино, 15 минути барав торент.![]()
Тоа им е работа бе друже, бараат недостатоци кај популарни филмови и праат да изгледа хумористично, башка убоо си кажа чоекот подобра акција нема годинава а токму тоа неколку форумџии пробуваа да ти објаснат пред некој денЕте, некој се согласува со мене
Пффффф заеби фаца, Даниел Крег коа ќе облече костум нема чоек на планетава што изгледа по Бонд од негоГо гледав UNCLE синоќа, одлична акција и визуелно се осеќа дека е од Гај Ричи. Исто и Кавил многу добар, супер му има легнато улогата. Има фаца и стил да биди 007, многу подобар од Крег.