Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

E

Epsilon

Гостин
Можит да фрлит некој торент за Saw вториот и третиот дел, нека биди до кај 1,5 ГБ макс.

E

Epsilon

Гостин
Добро брат, немаш пристап до кат или?
Иам брад :D, ама таму немит, а исто ни на arenbg, a замунда нешто не е достапна. :)[DOUBLEPOST=1440415965][/DOUBLEPOST]
Добро брат, немаш пристап до кат или?
Иам брад :D, ама таму немит, а исто ни на arenbg, a замунда нешто не е достапна. :)

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Иам брад :D, ама таму немит, а исто ни на arenbg, a замунда нешто не е достапна. :)[DOUBLEPOST=1440415965][/DOUBLEPOST]

Иам брад :D, ама таму немит, а исто ни на arenbg, a замунда нешто не е достапна. :)
На ти и на ти и бегај
Godisnoto gledanje fajkla padna denes. <3
Morav da ja napraam slikava. Specijalno za @Corvus <3
Jared Leto Origins

:love:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Добро возење ми направи филмот, шо знам, вака не сум бил напнат од Prisoners... може да конкурира за најдобар психолошки трилер годинава, тоа лани беше Gone Girl, претходната Prisoners... глумата на Џоел страва, и Ребека Хол и Бејтмен беа солидни. Топ за ова летно време и кино (y)

The Gift
8/10

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Добро возење ми направи филмот, шо знам, вака не сум бил напнат од Prisoners... може да конкурира за најдобар психолошки трилер годинава, тоа лани беше Gone Girl, претходната Prisoners... глумата на Џоел страва, и Ребека Хол и Бејтмен беа солидни. Топ за ова летно време и кино (y)

The Gift
8/10
Не прочитав дека си го гледал на кино, 15 минути барав торент. :(

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Не прочитав дека си го гледал на кино, 15 минути барав торент. :(
Eптен е тазе нов, едино ми е криво во државава што нема летни кина на отворено, пример и со кола некаде на некоја полјана. Јас сакам вакви филмови да глеам у кино, еве си ја продолжуам традицијата секоа година да одам на некој добар психолошки, а ретко се дешава добар да испадне, по еден-два макс у годината.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.482
Поени од реакции
5.576
Го гледав UNCLE синоќа, одлична акција и визуелно се осеќа дека е од Гај Ричи. Исто и Кавил многу добар, супер му има легнато улогата. Има фаца и стил да биди 007, многу подобар од Крег.

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Ете, некој се согласува со мене :pos:

Тоа им е работа бе друже, бараат недостатоци кај популарни филмови и праат да изгледа хумористично, башка убоо си кажа чоекот подобра акција нема годинава а токму тоа неколку форумџии пробуваа да ти објаснат пред некој ден
Го гледав UNCLE синоќа, одлична акција и визуелно се осеќа дека е од Гај Ричи. Исто и Кавил многу добар, супер му има легнато улогата. Има фаца и стил да биди 007, многу подобар од Крег.
Пффффф заеби фаца, Даниел Крег коа ќе облече костум нема чоек на планетава што изгледа по Бонд од него

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
1.Salt of the Earth (1954)
Подценетост левел 1000

2.this shit is crazy man

3.Наградно прашање во кој филм е употребена песнава ?
Колку е забеган маме му ебам :pos::pos:(се е мирно хахаха) и наеднаш се избацуват 20 курви и почнува песнава се прскав :pos::pos::pos: како тогаш така и сега е проклето смешно :pos:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Не очекував волку добар да биде Southpaw. Му дадов шанса само заради Џејк, не сакам многу филмови за бокс премногу се предвидливи и полни со клишеа. 9/10

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Team Cap & Team Stark revealed by ComicBookMovie promo art :vozbud::angel::vozbud: Waaaaa #Nerdgasm

- Од фоткиве, 6 на 5 е односот во корист на Кеп-от (не се 5 на 5).
Не го испуштајте Ентмен на рамото на Бартон :D:D познатиот Ant-Arrow трик ќе ги изведат гарант
- Хокај и Ајронмен со new suitus
- Чудото што лета меѓу Кеп и Фалкон, е Redwing. Тоа ќе биде дрон под контрола на Фалкон, а оригинал во стриповите е живо пиле кое има телепатска конекција со него.
- Шерон Картер очекував да е со Стив, ама штом и на промово ја извадиле, ќе има изгледа поголема улога во филмот
- Недостасуваат Скарлет Вич и Спајди. Ванда 100 на 100 биче ТимКеп, а могуче е да биде и wild card, или пак како што пишуваат некои - Причината за ескалацијата на војната. Спајди има огромна улога во приказнава од стрипот. Би требало да е на страната на Тони
, но потоа да има change of heart и да премине на страната на Стив

Вака од прва делува дека ТимТони ќе ги збришат Кепот и неговите, тешка категорија е во прашање, плус андроид со свега и свачега. Овие на Кепот повеќе делуваат како black ops & tacticians. Пантерот викаа дека ќе биде неутрален и ќе гледа да не оди све у три лепе, а сега го сајднале апла со Тони. Скарлет Вич ќе мора да се појави на страната на Стив за да избалансира со супер моќите. Вака Вижн сам може да ги срамне овие со земјата.
И ова, Романофф никако не ја гледам на страната на Тони. УСтвари моја предпоставка беше дека ќе бидат на обратни страни со Хокај, али ајде. Вака 99% Романофф ќе биде double agent за Стив во тимот на Тони и ќе ги разјадува од внатре. Никако не им оди тоа она да му сврти на грб на Стив, а и плус тоа знаеме каков шејди лик е. Она + државна контрола = Yeah right ;) . Заебана прича е и такви може да има ги повеќе од еден.

Let the war begin :гик::гик::гик::гик:

ПС - Дај покажете го Спајди веќе да ви е*ам крвопијците !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom