Добро возење ми направи филмот, шо знам, вака не сум бил напнат од Prisoners... може да конкурира за најдобар психолошки трилер годинава, тоа лани беше Gone Girl, претходната Prisoners... глумата на Џоел страва, и Ребека Хол и Бејтмен беа солидни. Топ за ова летно време и кино
Добро возење ми направи филмот, шо знам, вака не сум бил напнат од Prisoners... може да конкурира за најдобар психолошки трилер годинава, тоа лани беше Gone Girl, претходната Prisoners... глумата на Џоел страва, и Ребека Хол и Бејтмен беа солидни. Топ за ова летно време и кино
Eптен е тазе нов, едино ми е криво во државава што нема летни кина на отворено, пример и со кола некаде на некоја полјана. Јас сакам вакви филмови да глеам у кино, еве си ја продолжуам традицијата секоа година да одам на некој добар психолошки, а ретко се дешава добар да испадне, по еден-два макс у годината.
Го гледав UNCLE синоќа, одлична акција и визуелно се осеќа дека е од Гај Ричи. Исто и Кавил многу добар, супер му има легнато улогата. Има фаца и стил да биди 007, многу подобар од Крег.
Тоа им е работа бе друже, бараат недостатоци кај популарни филмови и праат да изгледа хумористично, башка убоо си кажа чоекот подобра акција нема годинава а токму тоа неколку форумџии пробуваа да ти објаснат пред некој ден
Го гледав UNCLE синоќа, одлична акција и визуелно се осеќа дека е од Гај Ричи. Исто и Кавил многу добар, супер му има легнато улогата. Има фаца и стил да биди 007, многу подобар од Крег.
3.Наградно прашање во кој филм е употребена песнава ?
Колку е забеган маме му ебам (се е мирно хахаха) и наеднаш се избацуват 20 курви и почнува песнава се прскав како тогаш така и сега е проклето смешно
Не очекував волку добар да биде Southpaw. Му дадов шанса само заради Џејк, не сакам многу филмови за бокс премногу се предвидливи и полни со клишеа. 9/10
Team Cap & Team Stark revealed by ComicBookMovie promo art Waaaaa #Nerdgasm
- Од фоткиве, 6 на 5 е односот во корист на Кеп-от (не се 5 на 5).
Не го испуштајте Ентмен на рамото на Бартон познатиот Ant-Arrow трик ќе ги изведат гарант
- Хокај и Ајронмен со new suitus
- Чудото што лета меѓу Кеп и Фалкон, е Redwing. Тоа ќе биде дрон под контрола на Фалкон, а оригинал во стриповите е живо пиле кое има телепатска конекција со него.
- Шерон Картер очекував да е со Стив, ама штом и на промово ја извадиле, ќе има изгледа поголема улога во филмот
- Недостасуваат Скарлет Вич и Спајди. Ванда 100 на 100 биче ТимКеп, а могуче е да биде и wild card, или пак како што пишуваат некои - Причината за ескалацијата на војната. Спајди има огромна улога во приказнава од стрипот. Би требало да е на страната на Тони
, но потоа да има change of heart и да премине на страната на Стив
Вака од прва делува дека ТимТони ќе ги збришат Кепот и неговите, тешка категорија е во прашање, плус андроид со свега и свачега. Овие на Кепот повеќе делуваат како black ops & tacticians. Пантерот викаа дека ќе биде неутрален и ќе гледа да не оди све у три лепе, а сега го сајднале апла со Тони. Скарлет Вич ќе мора да се појави на страната на Стив за да избалансира со супер моќите. Вака Вижн сам може да ги срамне овие со земјата.
И ова, Романофф никако не ја гледам на страната на Тони. УСтвари моја предпоставка беше дека ќе бидат на обратни страни со Хокај, али ајде. Вака 99% Романофф ќе биде double agent за Стив во тимот на Тони и ќе ги разјадува од внатре. Никако не им оди тоа она да му сврти на грб на Стив, а и плус тоа знаеме каков шејди лик е. Она + државна контрола = Yeah right . Заебана прича е и такви може да има ги повеќе од еден.
Let the war begin
ПС - Дај покажете го Спајди веќе да ви е*ам крвопијците !!!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.