3s Station:Киднапиран човек на автобуска станица

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Пред некои 5-6 години, додека бев во Скопје и седев дома пред телевизор, слушнав вриштење. Прво си помислив дека некоја дечурлана се зафркава, глумат лудило, но врискањето продолжи.

:)
Скоро секогаш кога сум излегувал да видам што е работата, испаѓало дека болдот е во прашање.
Но, никогаш не се знае кога може да биде сериозна работа.

денес не знаеш кој носи пиштол кој носи нож у јакна, баталете глупостиве. Подобро ќе било некој што го знаете да го "киднапирате".

Техничкиот аспект нема ни да го закачам, содржината е глупа идеја, многу лесно може да ве поздрават ко овие на видеово (забавата почнува од 1:30 отприлика)
Ако веќе имате желба да снимате нешто и да ги искажете своите креативни и глумечки способности подобро направете некое WWYD видео, полесно ќе измамите реакција од околината отколку со вакви работи.

денес не знаеш кој носи пиштол кој носи нож у јакна, баталете глупостиве. Подобро ќе било некој што го знаете да го "киднапирате".
Па ја како што сфатив киднапираат некој што го знаат, а финтата е како ќе изреагираат луѓето од страна на сево ова.

Ти зар му го прочита целиот пост?

2 и пол во сабота вечер, после греано вино.

Можев и телефонски именик да прочитам, и да ми се допадне приказната.

:)

Па ја како што сфатив киднапираат некој што го знаат, а финтата е како ќе изреагираат луѓето од страна на сево ова.
Не, не, случајни минувачи :) Еве
Повеќето луѓе беа добро расположени и прифатија да биде видеото објавено на јутјуб и вооедно не повикаа полиција.

башка и добро познат пререче а скај не негираше, од таму и потврдив дека бираат луѓе. Нека демантира ако не Скај.

Мислам дека Глупо Познат му е блокиран на Скај и не го чита, а што се тиче видеово мислам дека Скај мислеше дека луѓето што гледале не викале полиција, а киднапираниот им е нивен.

епа тогаш се извинувам :)

Уба ви е идејава, али лоша реализација.
Е сеа дур не врзите некој на шини не ве признавам.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom