3s Station:Киднапиран човек на автобуска станица

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Абе терајте си по свое ке станете некој ден познати прансктери , ке стигат чекови од јутуб , ке добивате договори од сајтови за реклами + повеке пари .... ке флезете во Шоу Бизнисот во мн скоро време :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Овие работи што ги кажав иронично се многу реално во западот , затоа и се одлучуваат на такви работи повекето , заработките им изнесуваат 100 пати повеке од цената ако морат да платат некоја тужба, оштета или слично ... ама многу ретко тоа пошто хорор пранковите се 90% месетени ....
Mе занима која е вашата цел со ова ,? Пошто не верувам дека имате толку очаен живот па да кажете само "за кејф онака''.

Покрај сите гомнарии во државава, тепачки, убиства, киднапирања, фали уште некој да ми излезе да ме брка со пила низ парк.
Па пред некоја година убија 5 луѓе од кои 4 деца како од шала, фалат уште идиоти како вас.

Леле кој бил дел од ова :facepalm:

Покрај сите гомнарии во државава, тепачки, убиства, киднапирања, фали уште некој да ми излезе да ме брка со пила низ парк.
Па пред некоја година убија 5 луѓе од кои 4 деца како од шала, фалат уште идиоти како вас.
Не се секирај никој нема да ти излезе да те брка :pos::D не се плаши...[DOUBLEPOST=1416274400][/DOUBLEPOST]
Леле кој бил дел од ова :facepalm:
ШеЌер и вода се напи? :pipi:

Глупото е што најлесно нешто на светот е да исплашиш или изненадиш некого во темница со моторна пила и слично, креативност 0. Најтешката работа на светот е да се соочиш со одредени антиталенти во себе, да си признаеш дека за оваа, онаа и таа потаму работа не ме бива и нема да се форсирам во тие правци колку и да изгледа дека ќе ме направат кул во моментот, туку ќе се потрудам да пронајдам за што ме бива и целата енергија ќе ја посветам на тоа макар за тоа би бил потребен и целиот живот, то е то позз

Според мене - многу попаметна идеја е репортажа за секој град во Македонија. Ваков серијал во македонската кинематографија јас како што знам НЕМА и ќе бидете уникатни, овоа со пранковите више станува клише. Изнајмете еден дрон за тој ден кога ќе снимате, за обична камера што снима HD се наоѓа, најдете убаво девојче да објасни во снимката што и како е, по некоја изјава од некој постар човек и имате хит серијалче. Дури и не мора да имате некој што објаснува пред камера, направете наративно, со некој што има убав глас.

П.С И не снимајте ноќе со истава камерa :)

Прво мора поуба камера а и камерманот да не мрда ко туретов синдром да има. Исто така дур снимате гледајте потенцијалните жртви да не ве сетат а не да стоиш до нив и всурат камерата да му ја ставиш.
Второ ваков тип на ситуации се премногу опасни и не ви се исплаќа да ги правите.. Или полиција ќе ви викнат или нешто полошо. Во САД пренкстерите од типот на Роман и Витали ваквите видеа со моторна пила, со зомби, со црнци во гета и сл.. им се дефинитивно фејк. Пред некој ден Роман кладе видео 3годинишниот син нож кај што држи со маска на него. Дај не зезај. Одма можат да го швркнат ако е вистинска ситуација.
Трето би ти препорачал да ги ѕирниш на LAHWF i Epicfivetv видеата. Значи глеајте да ги базирате со директен контакт со луѓето (пред се чупиња) необични муабети и прашања.. Всушност незгодно да му напрајш да му биди на некој да видиш како ќе реагира. А не со моторна пила да го бркаш.
Или ако ви е за популарни да бидите и гледаност да крените, изнајмете некое јако количе и пробајте да направите голдигер македонска верзија. Прилично безопасен пренк.

За да критикуваш некој е многу лесна работа но штом твојата критика е таква тогаш доколку ти така викаш повели пријател, земи камера собери екипа и направи некој пранк ако ти држи газот.[DOUBLEPOST=1416268906][/DOUBLEPOST]

Класика нижа вредност коментар. "Decki vie samo heitate akoste tolku jaki stone napravite bolje!"
По предвидливо, амин.
Мислам колку треба да си глуп?
Треба ја да снимам боље за да докажам дека твоето е ужас? How does that even...
А па да не праиме муабет шо од коа ти го изглеав видеото ми е срам да гледам други пренк видеа, не па да снимам...

Поддршка од мене за видеото...Супер направено и одлична идеја за наши услови.
Мислам дека треба да го повторите истово сценарио во различни локации како во Гази Баба, Топаана и Чаир.
Само продолжете.

fb-like.png

Прво насловот на видеото...
Epic Purge Kidnap Prank !!!
Што е толку EPIC во видеото сеуште не видов..после ако сакаш веќе да собираш прегледи на youtube снимај со квалитетна камера не се ова чуда...ужас е квалитетот на видеото...трето нека снима некој што не се тресе а не ко да има некој напад...башка моторна пила? замисли некој одеднаш застане и ти така залетан не успееш да се сопреш на време и напраиш беља....

И да со муабетот ако знаеш напраи боље ништо не си кажал...пошо најискрено видеово е катастрофа...бидете поорганизирани со опрема и малку покреативни....

Нека дојде у Тетово и нека снима вакви работи ако е заебан :D

Интересно како секој се прави алфа... "мене ако ми дојдете има да ве...". Да де, пошто сега знаеш дека е пренк. А иначе? Има да бегате со пострани гаќи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom