3s Station:Киднапиран човек на автобуска станица

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Малце непријатно ми е да хејтам пошо му се фрливте сите ќе испадне дека е ради реда ама...
Ова е Ужас. Прво шипцата ти е у пејнт со лош англиски. Видеото е живо СРАЊЕ, со на Анчо телефонот да снимавте боље видео ќе напраевте.
Колку е тешко пренк видео да снимиш бе? Онака баш со другари зборев дека нема македонски пренк видеа, и еве.. глеам зашо. Зашо сме ретардирани.
Бруки живи. Second hand срам ме пука.

Pussy пишал бе :facepalm::facepalm::facepalm:
Невиден аматеризам, со никаков потенцијал.
Epic kidnap prank бе браааааат :tapp:

Ова ти го земам како узречица паднав од кревет ти ја замислив и фацата така озбилен: Малце ми е непријатно да хејтам бе:pos:

Треба у потпис да си го ставам :pos:

Малце непријатно ми е да хејтам...

Пуси за типот...ц ц ц ц... А што требаше,да извади калаш и да ве покоси? Ми се гади од вакви видеа [emoji35]

Супер ви е видеото, продолжете вака! Очекуваме и други! Остајте шо ви зборат за камерата, се дешава, битно е натака да се поправите. Ви љубоморат шупаците шо на вас ви текнало и сте го реализирале овака. Секоја чест!

(y)(y)(y)(y)(y)

Локацијата на првиот дел каде што им излегуваме со Bmw таму навистина беше премногу темно а инаку се снимаше со камера но очигледно ќе треба да купиме професионална камера за следнава недела.[DOUBLEPOST=1416081893][/DOUBLEPOST]
Тужба може да добиеме само од човекот кој е во видео но не и од Мвр, бидејќи веќе имаме писмена дозвола за снимање.[DOUBLEPOST=1416081951][/DOUBLEPOST]
До толку се надевам дека не сме малери... :D
Немојте бе, гадно е.

Многу слабо.
Што може човек да направи при такво брзо киднапирање ? Да не очекувавте некој да трча да го спаси дечкото ? Па ни време не им дадовте да го сторат тоа.
Запамти ја регистрацијата и јави се во полиција.

Дај нешто повесело.

Иако ова е направено со цел да се ,,насмееме'', сепак ова е една сериозна тема за дискусија.........., за тоа како народот реагира на киднапирањето, насилството...

Пред некои 5-6 години, додека бев во Скопје и седев дома пред телевизор, слушнав вриштење. Прво си помислив дека некоја дечурлана се зафркава, глумат лудило, но врискањето продолжи.
Излегов на тараса да видам што е, а тоа што да видам. Еден сакаше да киднапира девојка, зема ја тегнеше за да ја пикне во кола, таа врескаше за помош, а на десет метри од нив се имаа наредено луѓе кои не помагаа, туку имаа функција на публика.
Среќа се стрчаа два тројца дечковци и ја спасија девојката навреме, во спротивно можеше да биде однесена негде и силувана или уште пострашно убиена.

Жално до каде стигна човекот. Стигна до бесчуствително суштество кое си гледа само за себеси, но и за лошото на другите, никако за туѓото добро.

:)

многу убаво особено на почеток кога ништо не се гледа, за следно видео напраите социален тест самоубиство;)

Тужба може да добиеме само од човекот кој е во видео но не и од Мвр, бидејќи веќе имаме писмена дозвола за снимање.
Каква е таа писмена дозвола за снимање? Кој ви дал и што пишувало? Поднесовте барање во кое пишуваше дека на рандом место и во рандом време ќе излегувате со моторни пили/ќе киднапирате луѓе ама сето тоа ќе биде фејк? И ви дозволија? :D

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom