Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам не сме до толку малери...Греота
Ко ќе ве скине некој вака, мош и ќе ви дојде памет
Скајче и да не сте некој ќе ве скине од мавање. Има многу скршени глави и јас најискрено се надевам дека на една таква ќе налетате. Па после вие ќе бегате низ паркот, а пилата ќе ви брчи во гзСе надевам не сме до толку малери...
јас пак така не гледам црно на оваа работа.Скајче и да не сте некој ќе ве скине од мавање. Има многу скршени глави и јас најискрено се надевам дека на една таква ќе налетате. Па после вие ќе бегате низ паркот, а пилата ќе ви брчи во гз![]()
јас пак така не гледам црно на оваа работа.
Работата не е што ќе се случи доколку се случи... ако нешто се случи тоа е тоа. Ако гледаме црно на работите тогаш ќе треба штом излезеш од дома да размислиш некој да не те собере со кола или пак да не си ограбен...
Во ред.Јас размислувам што ќе се случи ако налетате на некој со слабо срце или епилепсија. А за жал има многу такви. Али што има потреба од размислување, после ќе ги разгледуваме последиците. Само да не биде касно.
Во ред.
Клипов ти е полош од песните на Роџер брадрс.
Значи секој кој има направено пранк каде што е со слична содржина секој треба да добие тужба?Една тужба за претрпен страв ќе заврши работа.
Работата е што ќе беше ако беше...Tреба е глуп збор. Можи е подобар. А зависи од чоекот врз кој истата е направена.
Недајбоже да сноси па и последици на нервна база, тогаш ептен јако се наебува.
Да се најди некој побудала да ти кажам право и ќе бидеРаботата е што ќе беше ако беше...
Кога нешто сум започнал да правам значи знам што може да биде така? логично гледано така би било. Значи кога веќе сум почнал јас да правам заедно со луѓето кои снимаме значи сме подготвени на секој ризик.Да се најди некој побудала да ти кажам право и ќе бидеИ тогаш ќе си го поставиш прашањето што ќе беше ако не беше.......
oкКога нешто сум започнал да правам значи знам што може да биде така? логично гледано така би било. Значи кога веќе сум почнал јас да правам заедно со луѓето кои снимаме значи сме подготвени на секој ризик.