3s Station:Киднапиран човек на автобуска станица

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Епа нек врзат некој од ними.

Се надевам не сме до толку малери...
Скајче и да не сте некој ќе ве скине од мавање. Има многу скршени глави и јас најискрено се надевам дека на една таква ќе налетате. Па после вие ќе бегате низ паркот, а пилата ќе ви брчи во гз :D

Скајче и да не сте некој ќе ве скине од мавање. Има многу скршени глави и јас најискрено се надевам дека на една таква ќе налетате. Па после вие ќе бегате низ паркот, а пилата ќе ви брчи во гз :D
јас пак така не гледам црно на оваа работа.
Работата не е што ќе се случи доколку се случи... ако нешто се случи тоа е тоа. Ако гледаме црно на работите тогаш ќе треба штом излезеш од дома да размислиш некој да не те собере со кола или пак да не си ограбен...

јас пак така не гледам црно на оваа работа.
Работата не е што ќе се случи доколку се случи... ако нешто се случи тоа е тоа. Ако гледаме црно на работите тогаш ќе треба штом излезеш од дома да размислиш некој да не те собере со кола или пак да не си ограбен...

Јас размислувам што ќе се случи ако налетате на некој со слабо срце или епилепсија. А за жал има многу такви. Али што има потреба од размислување, после ќе ги разгледуваме последиците. Само да не биде касно.

Јас размислувам што ќе се случи ако налетате на некој со слабо срце или епилепсија. А за жал има многу такви. Али што има потреба од размислување, после ќе ги разгледуваме последиците. Само да не биде касно.
Во ред.

Една тужба за претрпен страв ќе заврши работа.

Правејќи ги видеава видов кај луѓево голем страв вооедно и луѓе кои едноставно во незгодни ситуации во буквална смисла се изгубени и незнаат што да прават.

Пример:

Кога го правевме видеово со киднапирањето од 12 пробни ситуации само 3 се обидоа да свртат во полиција но откако им кажавме дека едноставно е скриена камера - шега тогаш веќе сфатија што е работата. Останатите не се ни обидоа да помогнат ниту пак да се јават во полиција а можете да замислите на рекорд каде што е најпрометно место во Скопје каде што има луѓе на секој чекор никој и ништо не превзема.

Што се однесува до коментарите погоре како видеото е тапа, тужба треба да ви пратат итн. Вакви коментари и сл. лошо настоени такви коментари во западните земји ретко можете да сретнете. Друга работа еден ми кажа еј па во Америка веќе имаат направено слична работа а јас само кажав во ред точно има некој кој има направено слична работа но зошто ние да не го направиме истото? не може да е исто може само да е слично нам на мене и другарите кои го правевме видеото со киднапирањето сакавме да видиме како народот во оваа земја реагира во такви критични ситуации.

Што се однесува до тоа со пилата дека плашиме некој точно но тоа е едноставно шега.За разлика од кај нас во странските земји реакциите можете да ги погледнете на јутјуб и ќе ја видите разлика во коментарите и исто така реакциите нивни.[DOUBLEPOST=1416268824][/DOUBLEPOST]
Клипов ти е полош од песните на Роџер брадрс.

За да критикуваш некој е многу лесна работа но штом твојата критика е таква тогаш доколку ти така викаш повели пријател, земи камера собери екипа и направи некој пранк ако ти држи газот.[DOUBLEPOST=1416268906][/DOUBLEPOST]
Една тужба за претрпен страв ќе заврши работа.
Значи секој кој има направено пранк каде што е со слична содржина секој треба да добие тужба?

Tреба е глуп збор. Можи е подобар. А зависи од чоекот врз кој истата е направена.
Недајбоже да сноси па и последици на нервна база, тогаш ептен јако се наебува.

Tреба е глуп збор. Можи е подобар. А зависи од чоекот врз кој истата е направена.
Недајбоже да сноси па и последици на нервна база, тогаш ептен јако се наебува.
Работата е што ќе беше ако беше...

Работата е што ќе беше ако беше...
Да се најди некој побудала да ти кажам право и ќе биде :) И тогаш ќе си го поставиш прашањето што ќе беше ако не беше.......

Да се најди некој побудала да ти кажам право и ќе биде :) И тогаш ќе си го поставиш прашањето што ќе беше ако не беше.......
Кога нешто сум започнал да правам значи знам што може да биде така? логично гледано така би било. Значи кога веќе сум почнал јас да правам заедно со луѓето кои снимаме значи сме подготвени на секој ризик.

Кога нешто сум започнал да правам значи знам што може да биде така? логично гледано така би било. Значи кога веќе сум почнал јас да правам заедно со луѓето кои снимаме значи сме подготвени на секој ризик.

Ајде киднапирањето до некаде ок, немате попаметна работа па како деца кога сме си играле во маало, да ви помине времето..Ама каква шега ти е тоа бе со моторна пила да ме бркаш по темни места!? Да наидеш на мене, те пукам во глава, без да размислувам, најсериозно, или со било каков предмет што би ми се нашол...Не знам дали си свесен при таква ситуација дека адреналинот е страшна работа..Знаеш колку може да ја зголеми мускулната сила? Башка кој размислува во таков момент.. Подобро да те решам, него да ме исечеш на парчиња, сигурно не би си помислил во тој момент, еј чекај може си снима дечково нешто си се зеза...Повеќе би гледал да се "одбранам" него ли да бегам, зошто ако ме бркаш со пила, од кај да знам дека немаш и пиштол па да му упукаш додека бегам..Така да подобро јас тебе, него ти мене...Во Америка било нормално...Во Америка е најнормално и да излезе некој и да убие 30 души во школо, во маркет...Не се заебавајте, стварно најдобронамерен совет, нема да кажам не знаете на каква будала ќе налетате, имате еден куп од "браќата" кои без да размислуваат би ве дигнале на хауба...Ќе им објасниш на нив дека за скриена камера се работи, аха биди сигурен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom