3s Station:Киднапиран човек на автобуска станица

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно како секој се прави алфа... "мене ако ми дојдете има да ве...". Да де, пошто сега знаеш дека е пренк. А иначе? Има да бегате со пострани гаќи.
Да да, сигурно. Ќе им бегаш на група пичлемиња со пубертетски финти. Имале среќа, не налетале на некој со насобран гнев да им подели по неколку вопистни да ги научи на општа култура.

...башка моторна пила? замисли некој одеднаш застане и ти така залетан не успееш да се сопреш на време и напраиш беља....

Чекај, сакаш да ми кажеш дека трчаат со уклучена моторна пила???
Ја прочитав нешо моторна пила ама не го изглеав видеото и си мислев исклучена е...па овие бе се у најтесна конкуренција за Darwin awards, ќе се сопнат таму у тоа темниците и самите ќе си се измасакрираат ...

Трчање со уклучена моторна пила :facepalm:
За наредно видео нека проверуваат со упаљач уште колку бензин има во резервоарот.

Чекај, сакаш да ми кажеш дека трчаат со уклучена моторна пила???
Ја прочитав нешо моторна пила ама не го изглеав видеото и си мислев исклучена е...па овие бе се у најтесна конкуренција за Darwin awards, ќе се сопнат таму у тоа темниците и самите ќе си се измасакрираат ...

Трчање со уклучена моторна пила :facepalm:
За наредно видео нека проверуваат со упаљач уште колку бензин има во резервоарот.
Од лошиот квалитет на видеото и пре аматерското снимање неможе да се види баш убаво...ама има звук така да по звукот мислам дека е уклучена и да трча некој со уклучена моторна пила...ама нема везе битно епик е видеото! (y)

Од лошиот квалитет на видеото и пре аматерското снимање неможе да се види баш убаво...ама има звук така да по звукот мислам дека е уклучена и да трча некој со уклучена моторна пила...ама нема везе битно епик е видеото! (y)
Моторната е уклучена во некои делови не се слуша баш најубаво бидејќи трчајки ми падна микрофонот.

Ќе частиш 3 гајби пиво ако дојдат во рок од 2 месеца????

Хахаа :D Боље ќе ги дадем тие 3 гајби у добротворни цели, на нив нема да им требаат откако ќе завршат со снимање у Тетово :D

Инаку интересно е што е уклучена моторната пила, тоа им дава право на жртвите да го испукаат и да не одговараат за тоа :)

Моторната е уклучена во некои делови не се слуша баш најубаво бидејќи трчајки ми падна микрофонот.

longform-original-12052-1415788828-8.png

Еден совет од Двајт што мислам дека е крајно време да почнеш да го применуваш.

Најјако е, кога некој ќе кликне на каналот, за да најде други видеа и ќе налета на....:pos::pos::pos:

А кога ќе кликнеш на тоа, ти искача ова поп-ап за да одиш на ова, од истиот канал:

https://www.youtube.com/watch?annot...&feature=iv&src_vid=BvBLGwDrPG0&v=7IrjRaUqebo

:pos:

Плус, нели бе ти Скај отвори тема за тоа како турбофолкот не труел? :facepalm:

Кај бе сите глупи MTV трендови доаѓаат кај нас, али оној Зоран Павлов заради скриена камера му ја сменија фацата па замина од државава, пазете да не ве начека и вас некој.

А кога ќе кликнеш на тоа, ти искача ова поп-ап за да одиш на ова, од истиот канал:

https://www.youtube.com/watch?annot...&feature=iv&src_vid=BvBLGwDrPG0&v=7IrjRaUqebo

:pos:

Плус, нели бе ти Скај отвори тема за тоа како турбофолкот не труел? :facepalm:

Кај бе сите глупи MTV трендови доаѓаат кај нас, али оној Зоран Павлов заради скриена камера му ја сменија фацата па замина од државава, пазете да не ве начека и вас некој.
Пријател дали ако јас правам видео за некој пејач кој пее фолк музика автоматски значи дека јас слушам фолк музика? Размислувај малку на поширока стаза не само пред носот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom