Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.930
Ќе частиш 3 гајби пиво ако дојдат во рок од 2 месеца????Нека дојде у Тетово и нека снима вакви работи ако е заебан![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе частиш 3 гајби пиво ако дојдат во рок од 2 месеца????Нека дојде у Тетово и нека снима вакви работи ако е заебан![]()
3 гајби од женскаЌе частиш ли 3 гајби пиво ако направиме такво видео? за рок од 2 месеца?
Да да, сигурно. Ќе им бегаш на група пичлемиња со пубертетски финти. Имале среќа, не налетале на некој со насобран гнев да им подели по неколку вопистни да ги научи на општа култура.Интересно како секој се прави алфа... "мене ако ми дојдете има да ве...". Да де, пошто сега знаеш дека е пренк. А иначе? Има да бегате со пострани гаќи.
Договорено.3 гајби од женска![]()
...башка моторна пила? замисли некој одеднаш застане и ти така залетан не успееш да се сопреш на време и напраиш беља....
Од лошиот квалитет на видеото и пре аматерското снимање неможе да се види баш убаво...ама има звук така да по звукот мислам дека е уклучена и да трча некој со уклучена моторна пила...ама нема везе битно епик е видеото!Чекај, сакаш да ми кажеш дека трчаат со уклучена моторна пила???
Ја прочитав нешо моторна пила ама не го изглеав видеото и си мислев исклучена е...па овие бе се у најтесна конкуренција за Darwin awards, ќе се сопнат таму у тоа темниците и самите ќе си се измасакрираат ...
Трчање со уклучена моторна пила
За наредно видео нека проверуваат со упаљач уште колку бензин има во резервоарот.
Моторната е уклучена во некои делови не се слуша баш најубаво бидејќи трчајки ми падна микрофонот.Од лошиот квалитет на видеото и пре аматерското снимање неможе да се види баш убаво...ама има звук така да по звукот мислам дека е уклучена и да трча некој со уклучена моторна пила...ама нема везе битно епик е видеото!![]()
Ќе частиш 3 гајби пиво ако дојдат во рок од 2 месеца????
Моторната е уклучена во некои делови не се слуша баш најубаво бидејќи трчајки ми падна микрофонот.
БравосПрегледај го приврзокот 107172
Еден совет од Двајт што мислам дека е крајно време да почнеш да го применуваш.
Најјако е, кога некој ќе кликне на каналот, за да најде други видеа и ќе налета на....![]()
Пријател дали ако јас правам видео за некој пејач кој пее фолк музика автоматски значи дека јас слушам фолк музика? Размислувај малку на поширока стаза не само пред носот.А кога ќе кликнеш на тоа, ти искача ова поп-ап за да одиш на ова, од истиот канал:
https://www.youtube.com/watch?annot...&feature=iv&src_vid=BvBLGwDrPG0&v=7IrjRaUqebo
Плус, нели бе ти Скај отвори тема за тоа како турбофолкот не труел?
Кај бе сите глупи MTV трендови доаѓаат кај нас, али оној Зоран Павлов заради скриена камера му ја сменија фацата па замина од државава, пазете да не ве начека и вас некој.