3rd Rock from the Sun

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јануари 2005
Мислења
401
Поени од реакции
1
Веб-сајт
www.kajgana.com
Како ви се допаѓа серијата?
Според мене одлична комедија, на која неможам да одолеам а да не ги гледам сите епизоди.
Инкоминг мессиџ...
Релаксирачка серија.:pos:

Браво за темава, серијата ми е после Пријатели најсмешна!!!:music3:
Ако ја има некој сакам да ме извести океј?:icon_lol: :wink:

Дик Соломон е најцар :))))))))

3rdrock.jpg

Serijata bese odlicna i steta e sto zavrsi :(

da da imate od mene podrshka za temava edna od najmeshnite americhki serii napraeni dik solomon beshe ludnica ali sali beshe neznam imashe tolku mnogu glupi rechenici toa e edno chuda abe da se izvaljash od smeenje

ѕверска серија.. сите ликови беа кој од кој.. сите, без исклучок. оние двајцана дебили највише ме смееја.. замижаниот и копиљот.

3rdrock.jpg

Крајот го краси делото ... во случајов со серијава ептен точно:pos: :pos: :music3:

Dick Solomon: Mary, there's something I have to tell you. I come from another world.
Mary Albright: And that's news?

:pos:

Dick Solomon: Nina, take my car to the garage and rotate my tires.
Nina Campbell: That's not in my job description.
Dick Solomon: What is in your job description?
Nina Campbell: Typing.
Dick Solomon: Ok, well, type it into your job description and get my tires rotated.

:pos:

Dick Solomon: Mary, the waiter made a mistake. You ordered Surf and Turf. They brought you steak and lobster.
Mary Albright: Dick, that's what surf and turf is.
Dick Solomon: Oh... I thought it was water and grass.
:music3:

Закон серија!!!!!
Покрај миљон глупости на кои можеш да се изваљаш од смеење имаше и работи кои навистина се да се замислиш, и потоа пак да умреш од смеење.
Ги гледаф и репризите.

Еј закон е серијава.....ја даваа на ХРТ пред неколку месеци....супер е......:music3::cuc:

Самото име ДИК е лудница и одговара на карактерот. Што да се каже урнебес, хаварија, лудница санаториум, забегување до бескрај. Супер осмислена серија. И то.

Браво за темава, баш ме потсетивте на серијава. Закон, нема што! Ниедна не пропуштав, а баш не се сеќавам дали на Сител ја даваа пред хммм 2-3 години.
Пред некое време мислам дека ја имаше и на хрватската телевизија, ама баш би сакала повторно да ја има. И истите епизоди ако ги даваат, пак би ги гледала:)

FortunE напиша:
Браво за темава, баш ме потсетивте на серијава. Закон, нема што! Ниедна не пропуштав, а баш не се сеќавам дали на Сител ја даваа пред хммм 2-3 години.
Пред некое време мислам дека ја имаше и на хрватската телевизија, ама баш би сакала повторно да ја има. И истите епизоди ако ги даваат, пак би ги гледала:)

Не беше на Сител сигурно, на Телма мислам дека беше ... баш штета што не се сетиле пак да ја пуштат. Дај бе оргирајте некој по телевизииве:icon_mad: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom