3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Жал ми е што не ве дружев, ипак вино>филм :pos:
Следно на The Hobbit ќе идеме
Тогаш ние тебе нема да те дружиме :) :) :)
Стварно супер беше направено, иако мислев дека на борбата ќе има повеќе ефекти, тука ги немаше, ама пак многу јако и по којзнае кој пат се смеев на глупостите на Џар Џар Бинкс

Тогаш ние тебе нема да те дружиме :) :) :)
Стварно супер беше направено, иако мислев дека на борбата ќе има повеќе ефекти, тука ги немаше, ама пак многу јако и по којзнае кој пат се смеев на глупостите на Џар Џар Бинкс
Ќе си идам сам бе, или некоја убава форумџика ќе ме дружи ;)

Битно убаво сте си поминале :)

Убав, се радував ко прв пат да го гледам.:) Можи дека имав пониски очекувања, пријатно ме изненади, задоволен сум.
А и дружбата беше :pipi:
Од последнава емотикона сконтавме дека голема е веројатноста да цела вечер си се топел на некоја форумџика со која сега веројатно си пишувате приватни пораки или си дудлате на фејсбукмснскајпватевз. Daaww luuv. <3
Јас имав очекувања нормални ко за триде (сепак фејк, и да, тринаес години е стар, и да, звукот беше awesome) проекција, дури постоеше опција дека може да ме стрефи инфаркт од преголема возбуда, и се издишав. Тапа. But hey! Star Wars! Jedi Knights, lightsabers and shit! Now I can die in peace.

Од последнава емотикона сконтавме дека голема е веројатноста да цела вечер си се топел на некоја форумџика со која сега веројатно си пишувате приватни пораки или си дудлате на фејсбукмснскајпватевз. Daaww luuv. <3
Јас имав очекувања нормални ко за триде (сепак фејк, и да, тринаес години е стар, и да, звукот беше awesome) проекција, дури постоеше опција дека може да ме стрефи инфаркт од преголема возбуда, и се издишав. Тапа. But hey! Star Wars! Jedi Knights, lightsabers and shit! Now I can die in peace.
Ме стопија од поодамна мене, иначе зошто да не и тоа.:)
Не бе, супер поминавме, онака ве потрачаривме форумџииве, се потсетувавме на рандом форум моменти низ историјата...уз пиво после киното.:) чисто за дружба.
И ја тоа викам, ко за преправан (или како и да се вика) во 3д, супер си е. (y)

Ме стопија од поодамна мене, иначе зошто да не и тоа.:)
Не бе, супер поминавме, онака ве потрачаривме форумџииве, се потсетувавме на рандом форум моменти низ историјата...уз пиво после киното.:) чисто за дружба.
И ја тоа викам, ко за преправан (или како и да се вика) во 3д, супер си е. (y)
Кажи за Меган што зборевте, ај ај :)

Стварно добро беше направено и јас како Гоуст мислев дека е нешто ради реда направено ама супер е. Џар Џар Бинкс колку и да го гледаш филмот пак е смешен :pos:

Ја вчера го глеав лом направен и стварно е многу друг филинг и мн појак. xD

Јас одам вечерва ;)

Видов во Милениум плакат од Титаник 3Д верзијата, има шанси да го емитуваат :) едвај чекам! :vozbud:

Видов во Милениум плакат од Титаник 3Д верзијата, има шанси да го емитуваат :) едвај чекам! :vozbud:

Дај бе нека даваат сериозен 3Д филм а не некој римејк.

Уште еден месец за Титаник
The film is due for theatrical re-release in 3-D on April 4, 2012 to commemorate the centenary of theTitanic setting sail on April 10, 1912.

Гууд. Не ни може да се каже лош збор за SW, само што очекував повеќе од 3Д ефектите, ама добро беше. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom